Broderie industriala ce te va cuceri din prima clipa

Broderie industriala ce te va cuceri din prima clipa

Cauti broderie industriala pentru diverse aplicatii cu rol de personalizare a propriilor servicii? Brodmar Conf din Bacau este o echipa de specialisti care prin experienta, materiale de calitate si multa pricepere iti va realiza diverse tipuri de broderie in functie de nevoile tale specifice. Te vei bucura de calitate, rezistenta, dar si de preturi foarte bune.

Broderie industriala – rapid, de calitate si ieftin

 

Broderie industriala ce te va cuceri din prima clipaIndustrie textila fara broderie industriala nu prea s-a pomenit. Astazi, tot mai multi clienti ai industriei textile nu concep sa nu aplice si broderii pe articolele lor de imbracaminte, incaltaminte sau pe diverse accesorii pe care doresc sa le comercializeze la scara larga.

Indiferent de domeniul de activitate, broderie industriala ti se adreseaza si tie:

– politie, armata si pompieri, firme de protectie si paza, jandarmerie;

– cluburi sportive;

– scoli, universitati, farmacii si spitale;

– producatori de echipamente textile, confectii textile, echipamente de protectie si echipamente de lucru;

– orice alte firme sau institutii ce sunt interesate sa iasa in evidenta. Cum? Prin personalizarea uniformelor si a echipamentelor de lucru;

– pensiuni, hoteluri si restaurante care-si personalizeaza fetele de masa, prosoapele, halatele, husele pentru scaune, dar si uniformele pentru personal, de la cameriste pana la bucatari, femei de serviciu, menajere, ospatari sau gradinari.

Ce fel de produse pot fi brodate? Gama de materiale este foarte larga, aproape orice articol realizat dintr-un material textil se poate bucura de o broderie industrializata. Astfel enumeram camasile si tricourile, sepcile, halatele, sacourile, uniformele, cravate, prosoape, genti, plase, materiale promotionale, huse, fete de masa, embleme, etichete, articole sportive.

Pentru un aspect deosebit, si in cazul broderiei industriale se pot folosi efecte speciale cum ar fi:

1. Broderia in relief sau 3D;

2. Broderia cu ata multicolora;

3. Broderia cu ata fosforescenta este foarte des intalnita pe imbracaminte datorita aspectului foarte frumos;

4. Broderia cu ata metalizata;

5. Broderia cu aplicatie;

6. Broderia pe materiale de tip denim se realizeaza cu ata de bumbac sau ata de poliester. In general se aplica broderii pe buzunarele pantalonilor din denim;

7. Broderia pe prosoape;

8. Broderia pe materiale de plus. Este o procedura speciala, insa de mare efect pentru realizarea de jucarii sau halate de baie;

9. Broderia pe uniforme de lucru se practica de catre toate firmele care se respecta si doresc personalizare 100%;

10. Broderia cu impunsaturi in cruce sau cross stitch;

11. Ecusoane brodate. Acestea pot fi foarte usor aplicate pe imbracaminte folosind masina de cusut. Ecusoanele sunt brodate pe un material special, iar la final se taie pe contur. Pot avea forme diferite, de la cele mai simple pana la forme complexe.

Broderie industriala de la Brodmar Conf Bacau

 

Broderie industriala de calitate, rezistenta, la preturi bune gasesti la Brodmar Conf din Bacau, o companie care se ocupa cu realizarea de astfel de broderii de foarte multi ani devenind o arta prin traditie.Broderie industriala ce te va cuceri din prima clipa1

Pentru un impact vizual puternic, alege si tu broderie industriala de la Brodmar Conf si te vei indragosti pe loc de aspectul estetic desavarsit, de calitate si varietate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege broderie industriala de la Brodmar conf. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Brodmar conf? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0740-256.598 sau trimite un e-mail pe adresa office@brodmar.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.