Parchetul stratificat, din ce in ce mai cautat

parchet stratificat

parchet stratificat

Majoritatea persoanelor din zilele noastre atunci cand isi amenajeaza sau redecoreaza casa, apartamentul sau orice alte cladire, cauta sa achizitioneze, printre primemele lucruri, parchetul, pentru ca acesta este un bun izolator termic pentru locuinta noastra, iar parchetul stratificat se cauta din ce in ce mai mult de catre cumparatori. Parchetul stratificat este superior din mai multe puncte de vedere parchetului clasic, pe care l-a cumparat foarte multa lume pana acum cativa ani, de aceea tot mai multi oameni si-l doresc pentru locuinta lor.

Accesati site-ul www.decolandia.ro, unde veti gasi cele mai bune oferte pentru a va putea achizitiona parchet stratificat la cele mai bune preturi. Veti fi mai mult decat multumiti de raportul calitate-pret care va va fi oferit de catre firma.

Tipuri de parchet stratificat

Putem gasi disponibile mai multe tipuri de parchet stratificat pentru ca exista mai multe tipuri de oameni care au cerinte si preferinte destul de diferite, de aceea trebuie sa incercam sa multumim cat mai multi oameni. Putem gasi parchet stratificat durabil si parchet stratificat din trei straturi. Parchetul stratificat durabil este un parchet care prezinta un strat de uzura mai mare decat cel obisnuit, astfel incat parchetul va avea o rezistenta crescuta care nu va va aduce probleme o lunga perioada de timp. Parchetul stratificat din trei straturi este construit din trei straturi, primul fiind din lemn masiv pentru a asigura rezistenta pe care o cautati, iar ultimele doua straturi sunt cele care cresc din ce in ce mai mult rezistenta acestuia fiind facute din rasinoase cunoscute pentru rezistenta lor.

De ce sa cumparam un parchet stratificat?

In primul rand, acesta are o suprafata moderna, specifica ultimelor tendinte din zilele noastre, care se poate asora foarte usor cu restul incaperii, astfel incat sa putem obtine un design impecabil.

In al doilea rand, un avantaj foarte important pentru noi este acela ca parchetul stratificat prezinta un strat care permite schimbarea zonei afectate sau refinisarea acesteia, in cazul in care a fost zgariata, lovita, patata etc. Acest lucru este un beneficiu, deoarece nu vom fi nevoiti sa schimbam intreg parchetul daca acesta va fi deteriorat intr-un anumit loc.

admin

admin