Parkitrans Com distribuie arcuri lamelare!

119e6e4a2ae8d5cc6f49f3b5824309e8Daca esti in cautarea unor arcuri lamelare de calitate, Parkitrans Com pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de astfel de produse. Arcurile lamelare sunt compatibile cu camioane, remorci, semiremorci si alte tipuri de autoutilitare marca Iveco, Man, Renault, Mercedes, Volvo, Scania si multe altele. Arcurile lamelare sunt oferite spre vanzare la un raport optim calitate-pret, fiind piese auto nou-noute. Produsele sunt aduse din import cum ar fi Germania, Belgia, Franta si sunt fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori de pe piata de profil, cum ar fi Schomacker, Weweler si Winkler. Pentru ca specialistii Parkitrans Com sa iti recomande cea mai buna varianta de arcuri lamelare, la momentul comenzii trebuie sa indici tipul de autovehicul pe care il detii. Compania iti ofera si serviciul de inlocuire al arcurilor, in cadrul service-ului auto propriu. Parkitrans Com activeaza in acest domeniu de aproximativ 20 de ani, avand o vasta experienta.

Detalii despre arcurile lamelare!

Arcurile lamelare sunt vitale pentru sistemul de suspensie, o foaie rupta a arcului putand duce la inclinarea vehiculului. Din acest motiv este importanta inspectia periodica a sistemului de suspensie cu arcuri lamelare si alegerea unor inlocuitoare de calitate pentru aceste piese atunci cand este cazul. In acest mod nu vei pune in pericol siguranta transporturilor de marfuri. Arcurile lamelare sunt importate din Germania si alte tari europene si se ridica la cerintele de calitate impuse de Uniunea Europeana. Stocul firmei este aprovizionat constant cu produse noi, insa daca nu sunt arcurile de care ai nevoie in momentul cererii, firma le poate importa intr-un timp scurt, prin colaborarile cu diverse firme renumite din UE. Fiind proiectate si executate in fabrici dotate modern, aceste arcuri lamelare nu te vor dezamagi. Produsele respecta standardele in vigoare si sunt disponibile in mai multe variante, pentru marci diferite de autovehicule. Angajatii Parkitrans Com iti stau la dispozitie oricand pentru a iti oferi detaliile necesare, plaseaza comenzile de arcuri lamelare si se ocupa si de montarea acestora, daca ai nevoie. Specializata in comertul cu arcuri lamelare, Parkitrans Com cunoaste cerintele clientilor sai si face tot posibilul sa se ridice la asteptarile lor.

Cine este compania Parkitrans Com?

Infiintata in Sibiu, compania Parkitrans Com are ca obiect de activitate comercializarea de arcuri lamelare, foi de arc si placute de frane, pentru o serie variata de autovehicule, cum ar fi remorci, camioane, semiremorci si autoutilitare. Componentele sunt noi, concepute special pentru marci de autovehicule Man, Mercedes, Iveco, Volvo, Scania si altele. Sunt fabricate de firme renumite, cum sunt Schomacker, Goldschmitt, Weweler etc. In depozitul firmei se afla intotdeauana piese pentru toate marcile de camioane, remorci si autoutiliatare, de aceea te poti baza pe serviciile firmei. In plus, aceasta are si un service auto specializat, in care se verifica, se inlocuiesc piese si se efectueaza majoritatea operatiunilor specifice unui astfel de atelier.

Poti vedea cateva modele pe site-ul firmei sau poti verifica stocul de produse printr-un apel telefonic sau o discutie fata in fata cu reprezentantii acesteia. Achizitioneaza arcurile lamelare oferite de Parkitrans Com pentru calitatea si preturile avantajoase ale acestor produse.

Datele de contact ale firmei Parkitrans Com

Adresa firmei: Str. Caprelor, Nr. 2, Sibiu

Telefon: 0740 059 804

Email: parkitrans@yahoo.com