Depozituldegeneratoare.ro, grupuri electrogene pentru toate necesitatile

Esti in cautarea unor grupuri electrogene care sa-ti satisfaca necesitatile, generatoare de energie electrica care sa se plieze exigentelor tale, sa fie robuste, fiabile, usor de intretinut, usor de manevrat, de putere mare sau mai mica, care sa te tina foarte multi ani si care sa nu coste mult? Incearca la Depozituldegeneratoare.ro!

Ce sunt grupuri electrogene?

Grupuri electrogene sunt, de fapt, generatoarele de curent electric. Aceste dispozitive sunt destinate producerii energiei electrice in permanenta, astfel incat se evita penele de curent sau fluctuatiile de tensiune care pot fi fatale pentru diverse echipamente aflate in functiune.

Astfel, grupurile electrogene nu numai ca genereaza energie electrica, ci si o furnizeaza. La baza lor sta un motor termic  pe benzina sau motorina, biogaz, GLP sau gaz metan, motor ce pune in miscare rotorul alternatorului care va produce o tensiune electrica la bornele infasurarilor sale.

Care este destinatia grupurilor electrogene? In primul rand, trebuie sa stii ca acestea sunt surse de rezerva pentru toate sistemele de alimentare cu energie electrica ale consumatorilor prioritari:

  1. Unitatile militare – MI, ISU, SRI sau MAPN;
  2. Pentru locatiile productive unde focul trebuie sa fie continuu;
  3. Pentru cladirile cu destinatie speciala precum spitalele, aeroporturile, bancile, sediile de firme, magazinele sau ambasadele;
  4. Pentru zonele foarte greu accesibile unde reteaua de alimentare cu energie electrica este inexistenta, iar pentru conectarea la retea ar trebui scosi foarte multi bani din buzunar.

De cate tipuri sunt grupurile electrogene? Clasificarea in acest caz se face in functie de nivelul de energie electrica pe care-l genereaza un astfel de echipament. Deci putem avea:

  • Grupuri electrogene electrice ce au motoarele pe benzina. Sunt ideale atunci cand nu este nevoie de o putere foarte mare. Au dimensiuni reduse, sunt portabile, iar pornirea se face manual, in general;
  • Grupuri electrogene electrice ce au motoarele pe motorina sau diesel. Pentru generarea de energie electrica de medie sau mare putere, sunt ideale generatoarele pe motorina. Au dimensiune mare, sunt fiabile, durata de exploatare este mare, costurile de intretinere sunt mici, iar pornirea este automata;
  • Grupuri electrogene electrice cu motorizare pe gaz natural sau bio gaz. De regula este vorba despre generatoarele pe motorina ce au fost adaptate pentru utilizarea de gaz natural sau bio gaz deoarece este mai convenabil ca pret, fiind vorba, de asemenea, si despre energie regenerabila care este mai putin poluanta.

De unde pot achizitiona grupuri electrogene?

Vrei sa intrii in posesia unor grupuri electrogene de prima clasa, fiabile, usor de folosit si de intretinut, robuste si care sa te tina o viata? Ia legatura cu reprezentantii companiei Depozituldegeneratoare.ro din Bucuresti.

Vorbim practic despre un magazin online foarte bine aprovizionat care-ti ofera inspre vanzare o gama foarte variata de generatoare de energie electrica prevazute cu 30 de motorizari diferite sau chiar mai multe. Insa asta nu este tot, majoritatea grupurilor electrogene pot fi modificate in functie de necesitatile tale, la cerere pentru a ti se potrivi manusa, asa incat chiar si cei mai exigenti clienti gasesc aici solutiile potrivite.

Care sunt preturile de achizitie? Viziteaza magazinul online si te vei convinge ca sunt competitive pentru piata din Romania!