Pentru servicii de dezinsectie, deratizare, ignifugare, curatenie, apeleaza cu incredere la Igiena Romserv DDD!

a8da62b07e2598c0f39f01da8553761eCasa ti-a fost invadata de daunatori si nu mai stii ce sa faci ca sa scapi de ei? Apeleaza cu incredere la Igiena Romserv DDD, si alege servicii de dezinsectie! Compania vine in intampinarea clientilor cu servicii de dezinsectie, deratizare, ignifugare, curatenie, tratamente fitosanitare, etc.

Expertii in dezinsectie din cadrul Igiena Romserv DDD, iti vor oferi cele mai bune si mai profesionale solutii de dezinsectie, la cele mai avantajoase preturi.

Totodata, compania ofera servicii personalizate in functie de cerintele si necesitatile fiecarui client, indiferent daca este persoana fizica sau juridica.

Servicii de dezinsectie se adreseaza atata scolilor, gradinitelor, farmaciilor, blocurilor, firmelor, birourilor, etc. Igiena Romserv DDD este partenerul perfect in servicii de dezisectie, oferindu-ti 100% calitate si rezultate vizibile.

Ce inseamna servicii dedezinsectie, oferite de catre Igiena Romserv DDD?

Dezinsectia insemna prevenirea si combaterea daunatorilor. Scopul pentru care trebuie sa apelati la servicii dezinsectie, este acela de a sigura sanatatea familiei sau a angajatilor, in cazul in care detineti sau faceti parte din conducerea unei firme. Insa, daca dezisesctia nu se efectueaza atunci cand trebuie, insectele pot transmite boli. Pentru o dezinsectie profesionala si de inalta calitate, trebuie sa se ia masurile necesare de igienizare, si anume:

  • curatenia fizica a locului
  • etapa de prespalare aceasta presupunand spalarea utilajelor, peretilor cu apa calda
  • indepartarea resturilor solide de pe echipamente si pardoseli
  • spalarea chimica. Acest proces presupune utilizarea diferitelor solutii chimice,  care sunt sub forma de gel ori de spuma
  • clatirea suprafetelor, folosindu-se apa curata pana cand solutia chimica este indepartata
  • dezinfectia. Pe suprafete se utilizeaza un dezinfectant in scopul distrugerii tuturor bacteriilor.

Poti apela la serviciile de dezinsectie impotriva daunatorilor, precum: tantari, muste sau alte zburatoare, incepand cu primavara ( martie) si pana in toamna ( octombrie-noiembrie).

Substantele pe care Igiena Romserv DDD le foloseste, sunt inofensive pentru oameni ori animale domenstice, in conditiile in care dezinsectia se face in mod corect. Scolile, gradinitele, spitalele , etc au nevoie periodic de servicii de dezinsectie pentru eliminarea pericolelor pe care insectele le prezinta. Insa si spatiile comerciale si spatiile industriale au nevoie de aceste servicii.

In functie de scopul pentru care apelezi la servicii de dezinsectie, aceasta ( dezinsectia), poate fi: profilactica- are scopul de prevenire si impiedicare a raspandirii insectelor daunatoare. In mod frecvent dezinsectia se poate realiza la un interval de 3-6 luni, dar sa nu se depaseasca cele 6 luni, curativa – avand rolul distrugerii insectelor intr-un spatiu infestat de daunatori. In acest caz dezinsectia se va realiza repetat, de regula la 10-15 zile. Metodele de realizarea a dezinsectie, se fac prin pulverizare cu pompa, insecticidul preparandu-se conform instructiunilor producatorului sau prin diluare cu apa,  cu UVL ( ultra low volume), cu atomizorul, cu fogger-ul ( ceata calda), cu seringa, aplicandu-se  numai insecticide sub forma de gel, aceastea fiind preambalate direct de la producator cu acest tip de aplicator.

Nu stii la cine sa apelezi pentru servicii de dezinsectie? Igiena Romserv DDD este alegerea perfecta!

Pentru servicii de dezinsectie de inalta calitate si la preturi avanatajoase, apeleaza cu incredere la Igiena Romserv DDD.

Pentru sanatatea ta si a intregii familii, apeleaza cu incredere la servicii de dezinsectie de la Igiena Romserv DDD. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.deratizare-dezinfectie.ro/ro/  sau contacteaza reprezentantii – 0762 530 792