Transporturi speciale doar cu BC Trans COM – reusita garantata in orice situatie!

Trebuie sa furnizezi clientilor tai marfuri din industria siderurgica si cauti o companie care sa se ocupe de aceste transporturi speciale? Vrei sa fii sigur ca vei apela la niste specialisti in domeniu care vor avea grija ca incarcatura ta sa ajunga la destinatie in cele mai bune conditii? Cei de la BC Trans COM te vor ajuta in demersurile pe care le ai.

Indiferent daca este vorba despre transporturi speciale pe rute nationale si internationale, BC Trans COM va trata cu maxim de seriozitate si profesionalism fiecare solicitare venita din partea ta. Pentru ca in materie de servicii de transport „cu greutate” trebuie sa apelezi la niste specialisti, ai incredere in cei de la BC Trans COM si nu vei fi dezamagit!

La ce fac referire serviciile de transporturi speciale?

Daca esti un furnizor de produse si marfuri, cu siguranta, ai avut in vedere ajutorul venit din partea unei companii de transporturi care sa livreze produsele tale la destinatie. O firma care presteaza servicii de transport trebuie sa asigure si solutii pentru serviciile de transporturi speciale: acestea fac referire la transporturile agabaritice, dar si la transporturile de utilaje si echipamente grele, substante periculoase etc. Asadar, transportul special este transportul cu un tonaj destul de mare care depaseste gabaritul.

Atunci cand vine vorba despre transporturi speciale, trebuie sa faci bine si sa apelezi la profesionisti in domeniu. Contacteaza intotdeauna o firma autorizata in astfel de servicii pentru a avea garantia ca marfurile pe care le trimiti vor ajunge in cea mai buna stare! O astfel de companie va dispune de flota auto necesara impreuna cu logistica speciala pentru ca toate conditiile de efectuare a transportului sa fie asigurate.

Fie ca este vorba despre transportul instalatiilor de foraj, transportul materialelor tubulare sau transportul de gaze si lichide inflamabile, toate acestea se incadreaza in categoria de transporturi speciale. In vederea realizarii acestor servicii, este nevoie de autoutilitare adecvate, de mare tonaj, precum si de echipamente si accesorii care sa fixezeze si sa asigure toata incarcatura.

Aceste servicii de transporturi speciale se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Orice client trebuie sa stie ca odata ce apeleaza la o firma de transporturi va avea o garantie asupra marfii pe care a pus-o la dispozitia prestatorul de servicii: cu aceasta garantie, clientul va fi despagubit, daca va fi cazul. Pentru mai multe nelamuriri si detalii, discuta in prealabil cu reprezentantii companiei de transporturi!

Cine iti asigura transporturi speciale?

Stii la cine poti apela pentru transporturi speciale? BC Trans COM este compania care iti pune la dispozitie servicii de transporturi marfa speciale si agabaritice la cele mai bune preturi de pe piata. Cu o experienta de mai bine de 16 ani, BC Trans COM detine o flota auto cu autoutilitare adecvate si logistica aparte.

Echipa de soferi au atestate care le certifica dreptul de a efectua transporturi agabaritice si speciale: ei vor efectua orice traseu pe ruta nationala si internationala oricare ar fi conditiile meteorologice. Asigura-te ca te-ai informat cu privire la serviciile oferite de BC Trans COM pentru a avea rezultate pe masura asteptarilor!

BC Trans Com – o firma specializata in transporturi speciale de fiecare data cand este cazul!