Pentru servicii de securitate resurse umane, alege INTELSECO SERVICES!

Diagram of employee motivation
Diagram of employee motivation

Nevoia de securitate sau dreptul omului la bunastare si liniste creste si se diversifica de la an la an. De-a lungul istoriei, omul a simtit nevoia de stabilitate si securitate si s-a preocupat in mod deosebit de a-si asigura atat bunurile, cat si viata. Prin urmare, a aparut conceptul de securitate care in zilele noastre s-a extins pana la securitate resurse umane.

Ce este securitate resurse umane?

Da, astazi exista si servicii de securitate resurse umane prin care se evalueaza securitatea companiilor de catre o echipa competenta in acest domeniu din perspectiva procedurilor aplicate pentru componenta respectiva, si anume HR sau resurse umane.

Echipa pe care o vei angaja pentru prestarea de servicii de securitate resurse umane trebuie sa fie capabila sa presteze urmatoarele:

  • Servicii periodice de evaluare atat in ceea ce priveste consistenta deciziilor si a masurilor adoptate, cat si in ceea ce priveste gradul lor de implementare si constientizarea care are loc la nivelul angajatilor;
  • Evaluarea organizatiei din perspectiva atributiilor, cat si a responsabilitatilor cu privire la diversele substructuri sau la angajati si stablirea rolurilor angajatilor in asigurarea securitatii care cuprinde mai multe paliere;
  • Se elaboreaza pe componenta de resurse umane sau HR reguli, standarde si proceduri specifice pentru domeniile de activitate si pentru departamente sau structuri;
  • Solutiile trebuie sa fie eficiente si prompte, deoarece doar astfel se garanteaza securitatea resurselor umane;
  • Se efectueaza testari si verificari complexe pentru intregul personal.

Servicii de securitate resurse umane? Da, cu INTELSECO SERVICES!

Esti in cautarea unei companii care sa ofere servicii de securitate resurse umane in Bucuresti si nu numai? INTELSECO SERVICES este partenerul mult cautat!

Cine este INTELSECO SERVICES? Vorbim despre o companie ce s-a specializat in prestarea de servicii de securitate integrata, solutiile pe care le ofera aceasta companie fiind personalizate in functie de necesitatile si cerintele clientilor sai.

Printre serviciile de securitate integrata se numara si cele de securitate resurse umane, securitate fizica, securitate IT, analize de risc si Counter Competitive Intelligence. Insa inainte de a-ti oferi serviciul propriu-zis de securitate resurse umane, INTELSECO SERVICES iti propune serviciile de consultanta. Impreuna cu aceasta echipa competenta vei elabora proiecte de analiza integrata si counter competitive intelligence, totul avand ca baza evaluarea conditiilor externe si a conditiilor interne care pot afecta siguranta companiei.

Important este faptul ca impreuna cu INTELSECO SERVICES identifici amenintarile si vulnerabilitatile existente pentru ca apoi sa se stabileasca gradul de risc al acestora pentru componenta securitate resurse umane sau securitate HR.

INTELSECO SERVICES este o echipa dinamica care reuseste sa se adapteze la perfectie oricaror noi provocari ce pot sa apara pe parcursul derularii proiectului, provocari pe care echipa le duce intotdeauna cu bine la sfarsit. Compania este caracterizata prin profesionalism, flexibilitate si confidentialitate. In plus, trebuie mentionate si atributele morale ale intregii echipe care se traduc prin loialitate si incredere.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la serviciul de securitate resurse umane, contacteaza echipa INTELSECO SERVICES si bucura-te nu numai de servicii de top, ci si de preturi deosebit de avantajoase!