Piantus Construct – Construieste pentru tine

Constructii-spatii-comerciale-dUOmp

Sunteti in cautarea unei firme deConstructii-spatii-comerciale-dUOmp constructii capabile sa ridice diferite spatii comerciale? Vreti sa beneficiati de cele mai bune preturi si de lucrari de calitate, in conformitate cu normele in vigoare? Cautati o colaborare bazata pe incredere, seriozitate si respect? Foarte simplu! Piantus Construct detine toate resursele necesare pentru a furniza clientilor cele mai bune servicii din domeniul constructiilor civile si industriale.

Cu ce se ocupa firma Piantus Construct si ce beneficii vor avea clientii colaborand cu aceasta companie?

Firma craioveana este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piata de constructii. In portofoliul de lucrari putem include constructii “la cheie” sau “la rosu” de case, vile, apartamente, pensiuni, toate executate la standarde de calitate ridicate.

Pe langa constructia de imobile, specialistii firmei Piantus Construct executa o gama diversificata de amenajari interioare si exterioare. In privinta amenajarilor interioare, expertii firmei craiovene pot executa modificari, placari cu rigips, finisaje delicate, tavane false, zugraveli, placari cu gresie, faianta, montaj parchet si lista poate continua. Amenajarile exterioare constau in executarea pavajelor, teraselor sau aleilor cu pavele, montarea gresiei de exterior, a dalelor din beton, piatra natural sau executia zidurilor decorative.

Firma Piantus Construct este distribuitor autorizat al marcii Dufa Deutek, producator de renume de tencuieli decorative si vopsele lavabile.

Echipa de profesionisti este gata in orice moment sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor, acest lucru fiind posibil datorita vastei experiente pe care acestia o au in spate si datorita profesionalismului de care dau dovada.

In interiorul companiei se pune foarte mare pret pe calitatea serviciilor si produselor oferite, astfel ca lucrarile de constructii executate de specialistii firmei Piantus Construct se vor ridica la cele mai inalte standarde de calitate, satisfacand cerintele clientilor, indiferent de complexitatea lucrarilor de constructii.

Firma craioveana Piantus Construct executa constructii de spatii comerciale la preturi foarte avantajoase si calitate ridicata.

Ce este un spatiu comercial / industrial? Dupa cum ii spune numele, acest spatiu este folosit in diferite domenii de activitate. Poate fi o cladire de birouri, poate fi un centru comercial, o hala de productie, un depozit pentru logistica si lista poate continua. Din echipa firmei facand parte arhitecti, ingineri si muncitori dedicati, Piantus Construct poate realiza orice tip de constructie comerciala. Un lucru de laudat la compania de constructii Piantus Construct este faptul ca acestia chiar isi respecta termenii si conditiile contractului realizat, spre deosebire de alte firme romanesti care te amana cu saptamanile, chiar lunile, in ceea ce priveste finalizarea constructiei.

O lucrare de constructie a unui spatiu comercial se desfasoara pe parcursul a mai multor etape: in prima faza, arhitectul va proiecta cladirea, executand calculele de rezistenta, studiul si analiza spatiului, iar in continuare, pe baza unui schelet metalic se va ridica spatiul comercial dorit de client.

Asadar, daca aveti nevoie de servicii in domeniul constructiilor de spatii comerciale, apelati cu incredere la serviciile companiei Piantus Construct.

Date de contact:Constructii-spatii-comerciale-dUOmp

Denumirea firmei: Piantus Construct;

Numar de telefon: 0351 467 379 sau 0771 289 125.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .