Piata imobiliara a anului 2016 versus serviciile de vanzari apartamente

vanzari apartamente Bucuresti

vanzari apartamente Bucuresti

Chiar daca in ultimii ani piata imobiliara a avut mai mult de suferit din cauza crizei economice, anul 2016 se anunta a fi un an profitabil pentru aceasta piata. Dar, indiferent de problemele cu care s-ar fi confruntat aceasta piata nu s-a schimbat unul dintre cele mai incetatenite crezuri: proprietatile sunt cele mai profitabile plasamente pe termen lung.

Pentru piata imobiliara anul trecut a fost unul deosebit de bun atat in ceea ce priveste vanzarile cat si cumpararile de proprietati, situandu-se la un procent de 2,61% crestere ceea ce inseamna ca a avut un trend ascendent. Otho Estate unul dintre companiile ce ofera vanzari apartamente Bucuresti dar si alte tipuri de proprietati imobiliare, a mentionat ca anul trecut acest trend ascendent a fost mentinut de achizitionarea unor apartamente cu doua sau trei camere in diferite zone ale capitalei. Pe de alta parte s-au mentinut foarte bine in vanzari si casele mici cu mansarda sau fara intrucat oamenii au inceput sa realizeze avantajele care le prezinta dar si aceste vanzari apartamente Bucuresti s-au mentinut pe aceeasi evolutie ascendenta.

Dinamica si dezvoltarea pietei imobiliare in 2016

Pe site-ul www.otho.ro al companiei Otho Estate se poate observa o stabilitate optima a preturilor ceea ce reprezinta o veste buna atat pentru cei care doresc sa vanda sau sa cumpere.

Un segment ce a crescut in popularitate in afara de aceste vanzari apartamente Bucuresti este segmentul office. Anul acesta este de asteptat ca acest segment sa performeze la un nivel mult mai inalt. Volumul spatiilor noi este estimat sa fie pe undeva pe la un nivel de pana la 550.00 mp pentru urmatorii doi ani.

O dinamica si o dezvoltare pe care o va cunoaste in acest an piata imobiliara este reprezentata de spatiile stradale cum ar fi cafenelele, terasele, restaurantele si asa mai departe.

Atat in Romania cat si la nivel international s-a mentinut o crestere constanta a cererilor pentru achizitionarea si vanzarea locuintelor. Aceasta crestere a puterii de cumparare a condus la o crestere de pret marcata in majoritatea tarilor, Romania situandu-se pe locul 14 in topul celor 55 de tari europene cu cel mai important avans al pretului pentru vanzari si cumparari de apartamente.

Servicii profesionale si de inalta calitate oferite de Otho Estate

Revenind in plan national, aceste vanzari apartamente Bucuresti au urmat aceasta tendinta si au reusit sa ofere cumparatorilor si vanzatorilor mai multe avantaje in special din punct de vedere al pretului.

Otho Estate este o companie de specialisti care se afla pe piata imobiliara inca din anul 2006 oferind servicii de un nivel inalt tuturor celor interesati de tranzactii imobiliare. Personalul care formeaza specialistii acestei companii sunt pasionati si dedicati segmentului de cumparari sau vanzari apartamente Bucuresti, astfel incat, oricand aveti nevoie de o opinie competenta puteti conta pe specialistii de la aceasta companie.

Daca este sa concluzionam aceste cateva randuri despre piata imobiliara, putem spune ca anul acesta aduce numai vesti bune pentru cei care doresc sa acceseze serviciile de cumparari sau vanzari apartamente Bucuresti. Acest trend ascendent in ceea ce priveste nivelul preturilor dar si puterea de cumparare, ofera avantaje pentru ambele parti implicate in procesul de vanzare sau cumparare al proprietatilor imobiliare. Pentru a realiza o opinie  proprie va invitam sa accesati site-ul companiei noastre www.otho.ro sau sa contactati unul dintre specialistii nostri care va vor oferi o solutie personalizata pentru necesitatile pe care le aveti.

admin

admin