Apartament Ion Mihalache – casa dulce casa

apartamente ion mihalache

apartamente ion mihalache

Zona Ion Mihalache este una foarte buna. Desi nu este pe axa Unirii – Victoriei, este la o aruncatura de bat de de Piata Victoriei, Piata Presei sau de Herestrau. Aceasta zona abunda de spatii verzi, fiind printre cele mai verzi si civilizate zone ale capitalei. Si pentru ca beneficiaza de atatea avantaje, este bine de stiut care sunt lucrurile de care aveti parte in acest cartier. Cine vrea sa mearga la biserica, are de ales Manastirea Casin, un lacas de cult foarte apreciat pentru slujbele sale.

Pentru turisti exista Parcul Kiseleff, Arcul de Triumf sau Muzeul Satului. Pentru cei care sunt preocupati de timp si distanta, majoritatea institutitilor administrative se gasesc in apropiere, inclusiv primaria Sectorului 1, ca sa nu pierdeti prea mult timp pe drumuri. Un apartament Ion Mihalache va avea tot confortul pe care il doriti de la un apartament intr-o zona buna, fara sa fie pretul exorbitant. Cand e vorba doar de chirie, preturile adecvate petnru stidenti si cei mai scurti la buzunar, pentru ca zona in care se afla aceste apartamente este pe langa Universitatea de Stiinte Agronomice cat si Academia de Agronomie.

Apartament Ion Mihalache – acasa pentru fiecare

Daca vorbim de confort, apartamentele Ion Mihalache se afla in ansambluri rezidentiale noi noute,fiind la standarde de calitate ireprosabile. Sunt spatioase, luminate intens si foarte moderne, avand orice finisaj la care va puteti gandi. Si daca sunteti si pasionati de gadgeturi, fiecare apartament Ion Mihalache beneficiaza de dotari de ultima ora,  masurand orice variabila si asigurandu-va de tot comfortul. Paza aflata non-stop si monitorizarea video pe toate palierele va vor oferi un somn linistit noapte de noapte. Apartamentele Ion Mihalache pot deveni un acasa pentru oricine isi doreste un nou inceput in Bucuresti.

Apartamente Ion Mihalache – distractie si sport la indemana.

Cine cauta o oaza de sanatate fara prea multe eforturi, sa faca bine sa se orienteze spre apartamente Ion Mihalache pentru ca vor avea tot ce e mai bun. Indiferent ca mergem doar in parcul Kiseleff, ca facem o plimbare foarte lunga in Herastrau cu al sau parc si lac, ca alegem unul din parculetele care impanzesc aceasta zona, chiar si cei mai pretentiosi locatari se vor bucura de abundenta spatiilor verzi prin toata jungla de asfalt a capitalei.

Aceste apartamente Ion Mihalache au si locuri de petrecut timpul liber. Fie ca suntem aproape de Victoriei si implicit a vietii de noapte de acolo, ca mergem in campusurile de la Agronomie de studenti de prin preajma si a atmosferei de acolo, oricine isi poate gasi un rost de a se distra si a munci. Poti merge si in cluburile de la Casa Presei, poti lua un autobuz pana la Baneasa, poti merge linistit pana in regie, toate vor fi la indemana, la numai un mijloc de transport distanta.

Cel mai important la aceste apartamente Ion Mihalache este faptul ca vei stii mereu ca te afli intr-o zona buna, linistita, civilizata, aproape de multinationale pentru a-ti asigura viitorul, dar si aproape de natura, pentru a avea grija de sanatatea ta.

admin

admin