Piatra Baschioi

piatra baschioi

Compania Baschioi din Tulcea este specializata in operatiunile de extragere si prelucrare a pietrei naturale, punandu-va la dispozitie piatra Baschioi de mai multe tipuri pe care le veti descoperi in randurile ce urmeaza.

Ce este piatra Baschioi?

Piatra Baschioi este o piatra naturala, ornamentala, calcaroasa de culoare crem ce poate avea multiple utilizari atat in mediile interioare, cat si in cele exterioare datorita rezistentei excelente pe care o are la intemperii, la ciclurile inghet-dezghet, etc. Acest tip de piatra este extrasa din doua puncte ale localitatii Nicolae Balcescu, iar mai apoi este testata si autorizata de catre Institutul INCERC care ii recunoaste unicitatea in Romania.

Tipuri de piatra Baschioi

Compania Baschioi va pune la dispozitie urmatoarele tipuri de piatra naturala Baschioi:

 • piatra scapitata;
 • piatra nescapitata- este piatra naturala prelucrata de tip Bratca, ce se foloseste la decorarea peretilor exteriori ai cladirilor, monumentelor si constructiilor din parcuri sau gradini;
 • piatra sub forma de placi- se foloseste cu succes in acele aplicatii care nu necesita materiale cu forme regulate.

Avantaje piatra Baschioi

 • cresterea duritatii in contact cu mediul ambiant;
 • durata indelungata de exploatare;
 • usurinta in montare;
 • aspect estetic deosebit;
 • rezistenta sporita la factorii externi;
 • utilizare sub diverse forme: piatra naturala sparta, piatra bruta, blocuri, placi decorative;
 • sfera larga de aplicabilitate- pereti si pardoseli din spatii interioare si exterioare
 • unicitate;
 • nu se crapa.

Piatra Baschioi in lucrarile de amenajare interioare sau exterioare

Piatra naturala Bachioi se numara printre preferatele constructorilor si piatra baschioiarhitectilor atunci cand vine vorba de lucrarile de amenajare interioare sau exterioare, iar beneficiarii odata ce o descopera o indragesc pe loc.

Indiferent de locatia pe care doriti sa o decorati, piatra Baschioi ornamentala utilizata la placarea fatadelor, peretilor si a pardoselilor va avea efectul scontat, creand un cadru armonios, modern si de bun gust care ii va impresiona chiar si pe cei mai exigenti clienti. Preturile pe care le practicam pentru aceste produse sunt mai mult decat avantajoase, accesibile oricarui doritor care vrea sa obtina un design inedit in anumite spatii.

Pentru mai multe informatii despre caracteristicile si avantajele pietrei naturale de Baschioi, va rugam sa ne contactati. De asemenea, va stam la dispozitie si pentru comenzi telefonice sau online.

Despre firma Baschioi

Compania Baschioi a luat nastere in anul 2003, avand ca principal obiect de activitate, extractia si prelucrarea pietrei naturale de Baschioi, piatra unica in Romania.

Suntem o echipa pentru care satisfactia clientilor este cea mai importanta, ghidandu-ne toata atentia si eforturile in acest scop. Flexibilitatea, profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea de care am dat dovada in fiecare colaborare pe care am intreprins-o, au facut sa fim apreciati de catre clientii nostri care au revenit de fiecare data cand au avut nevoie si care ne-au recomandat cunoscutilor, prietenilor si rudelor.

Daca doriti sa puneti in valoare locuinta, gradina sau orice alt spatiu, va recomandam cu incredere sa optati pentru piatra naturala de Baschioi oferita de catre compania noastra. Va veti convinge numaidecat de avantajele sale si nu veti regreta alegerea facuta!