Hoba Ecologic – Paturi de spital variate si cu multiple dotari!

paturi de spital

paturi de spitalIn absolut orice incinta medicala intram, de la un simplu dispensar, pana la o policlinica de mari dimensiuni, patul este unul dintre elementele centrale. Inclus in categoria mobilierului medical, patul de spital joaca un rol extrem de important pentru tratarea fiecarui bolnav. De la cei mici, pana la persoanele in varsta, cu totii beneficiaza de ingrijiri medicale sau consultatii pe aceste paturi. Din pacate, in Romania acestor ani, investitiile in domeniul medical au cam driblat sistemul medical, iar multe dintre spitale dispun inca de paturi aflate in conditii mizere. Tocmai de aceea, pentru a ajuta institutiile medicale, fie ele de stat sau private, firma Hoba Ecologic distribuie paturi de spital de toate tipurile in Arad.

Paturi de spital de la Hoba Ecologic, produse de calitate pentru fiecare pacient!

Fie ca doriti sa completati dotarea cu mobilier a unitatii dumneavoastre medicale sau pur si simplu sa scapati definitiv de produsele vechi, Hoba Ecologic va inampina cu paturi obisnuite de ingrijire, paturi pentru terapie intensiva, paturi pentru caminele de batrani sau paturi speciale. Pentru toate aceste produse, Hoba Ecologic colaboreaza cu cei mai importanti furnizori din domeniu pentru a vi le oferi.

Aceste paturi de spital comercializate de firma din vestul tarii se includ in categoria mobilierului de spital confortabil si usor de intretinut. Paturile au dotari speciale pentru utilizarea in centrele medicale, precum: frane de genunchi, doua pozitii de sezut, sine laterale, manere de iesire si altele.

Din oferta de paturi de spital Hoba Ecologic fac parte si paturi de spital reconditionate la standarde inalte de calitate. Desi au fost folosite anterior, inainte de recomercializare acestea sunt verificate de catre  specialistii companiei pentru a se asigura de buna lor functionare. In categoria acestor produse puteti gasi: paturi normale de ingrijire, paturi de terapie intensiva (ATI), paturi pentru camine de batrani si paturi speciale.

Caracteristicile acestor paturi de spital Hoba Ecologic!

Piesele de mobilier medicale comercializate de Hoba Ecologic sunt confortabile si usor de intretinut. Paturile au dotari speciale pentru utilizarea in centrele medicale, precum: frane de genunchi, doua pozitii de sezut, sine laterale, manere de iesire si altele.

Un pat medical pe care firma din Arad il comercializeaza se poate dovedi adeseori un echipament cu o pondere importanta in tratarea afectiunilor pe termen scurt sau de durata. Acesta poate asigura pozitionarea la un anumit unghi a sprijinului de trunchi, a sprijinului de picioare independent sau simultan cu schimbarea pozitiei sprijinului de trunchi. Se poate modifica inaltimea patului in raport cu pardoseala.

Componente esentiale pentru aceste paturi sunt si saltelele. Pentru a va oferi produse complete, Hoba Ecologic va ofera saltele speciale pentru paturile de spital. Acestea pot fi ignifuge si cu vacuum  pentru o durata de viata indelungata. Saltelele cu vacuum, dar si cele ignifuge se modeleaza pe forma corpului pacientului asigurand confortul necesar, fiind, totodata, foarte usor si rapid de utilizat. De asemenea, pe langa aceste produse, compania va ofera si saltele speciale pentru targa si ambulanta, dar si lenjerie pentru acestea.

In paralel cu distributia de produse destinate utilizarii in spatii medicale, firma Hoba Ecologic, care a fost infiintata in 2009, mai realizeaza si import si distributie de produse de curatenie si odorizare, aparate de climatizare, dotari si mobilier pentru alte spatii, echipamente de incalzire, produse pentru gradina.

Date de contact:

Arad, Str. A.M. Guttenbrunn, Nr.56

Telefoane: 0257 255 220 / 0729 28 22 22 / 0729 29 45 45

Articol oferit de 2biz.ro!