Piatra ornamentala Baschioi – Construiti cu un produs unic in Romania!

piatra ornamentala Baschioi

piatra ornamentala BaschioiBeneficiind de caracteristici precum eleganta, originalitate si durabilitate, piatra naturala constituie astazi unul dintre cele mai apreciate materiale de constructie, folosita inca din cele mai vechi timpuri. Piatra naturala are aplicatii destul de numeroase, ea fiind populara atat in mediul rezidential, cat si in cel urban, public. Ea este folosita in constructii utilitare si lucrari monumentale. Atunci cand vreti sa realizati amenajari exterioare si interioare de o calitate exceptionala, cu o amprenta clara de originalitate, cel mai indicat ar fi sa utilizati piatra ornamentala Baschioi. Acest material de constructii extrem de cautat in domeniu va este oferit de firma Baschioi din Pantelimon.

De ce este speciala piatra ornamentala Baschioi ?

Inainte de a vorbi de piatra dedicata ornamentelor, trebuie sa ne referim in general la piatra de Baschioi, un produs de o unicitate rara in Romania. Aceasta din urma este o gresie calcaroasa de culoare crem, avand ca principale caracteristici rezistenta la ciclurile inghet-dezghet si cresterea duritatii in contact cu mediul ambiant. Datorita acestor caracteristici privind utilizarea in constructii in diverse conditii de mediu, piatra naturala de Baschioi este unica in Romania.

Compania Baschioi extrage acest tip de piatra pentru aplicatiile din constructii ce au nevoie de piatra naturala bruta de tip placa. Placarile realizate din piatra ornamentala Baschioi permit imprimarea unui design deosebit, putand fi realizate, la cerere, in diverse moduri si prin diverse procedee de prelucrare: slefuit lis, scapitat, spituit sau buceardat.

Lucrarile din piatra naturala de Baschioi se numara printre cele mai frumoase placari de exterior, aceasta piatra ornamentala oferind in acelasi timp avantajul unei rezistente deosebite. Firma Baschioi distribuie aceasta piatra sub forma bruta, sparta, in blocuri sau sub forma de placi decorative. Daca vreti sa intrati in posesia ei nu trebuie decat sa o comandati online sau prin prin telefon.

Piatra ornamentala Baschioi, avantajul de a construi cu un produs unic!

Lucrarile de ornamentare interioara si exterioara realizate din piatra naturala de Baschioi permit realizarea unui design deosebit pentru orice cladire, putand fi realizate, la cerere, in diverse moduri si prin diverse procedee de prelucrare: slefuit lis, scapitat, spituit sau buceardat. In ceea ce priveste placarile din piatra naturala de Baschioi, acestea intra in categoria celor mai frumoase placari de exterior. Pe langa calitatile estetice inegalabile, aceasta piatra ornamentala ofera si avantajul unei rezistente deosebite.

Pe langa piatra ornamentala, compania Baschioi va mai pune la dispozitie si piatra naturala pentru realizarea pardoselilor, a treptelor, a peretilor sau la alte lucrari de amenajari interioare sau exterioare. Data fiind marea varietate de culori si texturi  in care se gaseste, piatra naturala Baschioi confera tuturor lucrarilor un plus de rafinament. Aceasta piatra naturala poate avea forme regulate sau neregulate, putand fi finisata sau semifinisata.

De 11 ani pe piata de specialitate, Baschioi are ca ramura de baza extractia si prelucrarea pietrei naturale unice in Romania, cunoscuta sub numele de piatra de Baschioi. Acest tip de piatra este testata si autorizata de institutul INCERC, care recunoaste unicitatea ei in Romania.

Date de contact:

Pantelimon, Str. Rascoalei nr. 14

Telefon: 0722 625 500 / 0745 119 005

Articol oferit de 2biz.ro!