Piatra Vistea

piatra Vistea

piatra Vistea

Doriti sa va  amenajati locuinta intr-un mod inedit si foarte elegant? V-ati construit o casa, iar acum sunteti la stadiul in care aveti nevoie de un gard? Vreti sa dati o noua imagine baii dumneavoastra? Va recomandam sa folositi pentru realizarea acestor obiective, piatra Vistea. Specialistii in amenajari interioare si arhitectii vin cu propuneri de folosire a acestui material pentru diverse proiecte.

De unde puteti sa cumparati piatra Vistea?

In cazul in care nu stiti de unde puteti cumpara piatra Vistea, puteti sa va indreptati atentia catre firma Levente Companie din judetul Cluj. Aceasta firma cunoscuta in randul iubitorilor de frumos si bun gust a luat fiinta in urma cu 13 ani si ofera o vasta gama de servicii de restaurari si amenajari interioare si exterioare care au la baza folosirea pietrei naturale. Compania clujeana isi surprinde clientii cu servicii complete care cuprind montaj, transport si intretinere, in orice localitate. Calitatea pietre extrase din carierele din zona Vistea fac din Levente Companie, furnizorul cel mai renumit de piatra din Transilvania. Firma dispune de echipamente tehnice performante folosite pentru procesarea pietrei, de la extragerea din cariera la prelucrare si ulterior sculptare. In cadrul acestei firme lucreaza 45 de persoane, muncitori foarte bine pregatiti, pasionati de ceea ce fac, cu experinta si multa daruire. Firma a distribuit piatra Vistea pentru clienti de marca din tara, intre care pot fi mentionati: Hotel Sun Garden, Polus Mall, Bella Park, Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca, Platinium Club etc. Firma distribuie produse din piatra si in afara granitelor tarii, pentru numeroase proiecte de constructii.

Piatra Vistea- detalii interesante

Piatra  de Vistea reprezinta un material de constructie,  calcar de culoare crem-bej, care are in compozitie, siliciu, mica si insertii de cochilii de melci.  Piatra de Vistea se remarca prin rezistenta foarte buna la intemperii si prin proprietatile sale mecanice foarte bune. Rezultatele obtinute de la laboratoarele de incercari si probe ( inghet-dezghet e.t.c) atesta acest lucru.  In perioada medievala era folosita pentru placari si decoratiuni ale catedralelor gotice. Ca o curiozitate, pentru Palatul Parlamentului din Bucuresti la lucrarile exterioare s-a folosit piatra de Vistea. In ultima perioada, datorita faptului ca tot mai multe cladiri vechi necesita reparatii si restaurari, piatra Vistea a fost tot mai des folosita. Din piatra de Vistea se pot realiza elemente de decor deosebite, unice, cu ajutorul instrumentelor clasice  cum ar fi: ciocanul, dalta, rindeaua, freza dar si prin proceduri  mecanice ( lustruire, suprafata antiderapanta e.t.c.)  Piatra de Vistea se mai foloseste, pe langa constructia cladirilor si pentru realizarea de placari orizontale sau verticale, sculptura,( coloane, capitelii, ancadramente masive)  design interior, fatade.

Cum puteti sa luati legatura cu angajatii acestei companii de la care puteti cumpara piatra Vistea?

In cazul in care v-ati decis sa cumparati piatra de Vistea de la SC. Levente Companie SRL, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul companiei : www.piatranaturaladevistea.ro. Compania  poate fi gasita in localitatea Vistea, nr 5 din comuna clujeana Garbau. Pentru a afla informatii suplimentare despre activitatea companiei si serviciile furnizate, aveti la dispozitie adresa web piatranaturaladevistea.ro. Pentru calitate, preturi avantajoase si seriozitate maxima, alegeti sa colaborati cu aceasta companie si in mod cert veti avea motive suficiente pentru a o recomanda si altor persoane interesate sa cumpere piatra de Vistea.

admin

admin