Cani personalizate

cani personalizate

cani personalizate

Magazinul online din care pot fi cumparate inclusiv cani personalizate, pun la dispoziţia clientilor inclusiv o variata gama de instrumente de scris cum ar fi pixuri, creioane, stilouri,markere dar si multe alte obiecte personalizate. Firmele de specialitate raspund cu promptitudine la orice dorinţa inclusiv in ceea ce priveste culoarea, design-ul, materialul sau preţul dorit.

Tot din aceste magazine, inclusiv online clientii isi pot alege dintr-o gama variata de obiecte promoţionale pe care noi le-am intitulat premiums. Aici am încadrat acele larga de produse pe cele care sunt cel mai frecvent folosite de exemplu ca si recompense pentru clienţi. În plus fata de acestefacilitati, magazinele pentru astfel de cadouri au avantajul unui preţ accesibil.

Toate obiectele din categoria obiectelor personalizate pot sa fie individualizate cu mesajul sau cu logo-ul dorit.

Un material promotional des utilizat de majoritate a companiilor in privinta promovari este cana.

Acest lucru se intampla in primul rand datorita utilitatii pe care o are un astfel de obiect. Magazinele de specilitate pun la dispozitia clientilor  o gama variata si larga de cani de aceea,  aici se  gasesa atat cani de ceramica, dar si din otel inoxidabil, cani sablate, sau de plastic. Deasemenea, sunt comercializate cani ce au capacul de silicon, ceea ce le face foarte practice pentru utilizarea in masina, dar si seturi de cesti ca si cani care au lingurita. Daca totusi clientul nu gaseste pe piata ceea ce cauta atunci poate sa contacteze un posibil furnizor impreuna cu care va gasi cu siguranta solutia cea mai inspirata.

Tipuri de cani personalizate

Cana ceramica simpla, in care se poate completa pana la 350 ml lichid si poate fi personalizata dupa gustul propriu al clientului, atat ea cat si lingurita ceramica aferenta. Produsul, la expediere va fi  impachetat separat intr-o cutie de carton.

Dimensiunea posibila pe care o poate avea un astfel de produs este de Ø8.4 x 10.3 cm iar dimensiunea  personalizarii poate ajunge pana la 3.5 x 2 cm.

Produsul poate sa fie personalizat inclusiv in mod  tampografic.

Cana ceramica cromata este recomandata si poate fi cromata pe intreaga  suprafata exterioara. Produsul are in componenta si o lingurita, astfel beneficiarul avand totul la indemana. Produsul poate fi impachetat individual folosindu-se o cutie de carton alba.

Dimensiunile personalizarii unei cani ceramice cromate poate sa ajunga la  3 x Ø 3.5 cm iar culorile disponibile pot face parte din gama de culori – verde, galben, mov, rosu, roz, albastru sau doar alb.

Si acest produs poate sa fie personalizat tampografic.

Cana ceramica cu lingurita poate oferii relaxare privind-o si savurandu-o continutul de aproximativ 250 ml. Cana personalizata – ceramica are o forma speciala, are lingurita cu un loc special prevazut in maner si are aceeasi culoare precum interiorul canii.

Dimensiunile canii pot fi de  Ø8.5 x 12.5 cm iar personalizarea poate ajunge pana la 3 x 3 cm.

Culorile disponibile pentru personalizarea unei astfel de cani sunt galben, verde, portacaliu si albastru.

Ca si celelalte cani si acest produs poate sa fie personalizat tampografic.

Detalii privind orice alt model de cana personalizate pot fi vazute de cei interesati inclusiv online , unul dintre site-urile de incredere fiind www.dalimpromo.ro.

admin

admin