Pompa cu tocator WC – o necesitate pentru confortul casei!

pompa-cu-tocator-wc-107-369x369Pentru a gestiona corect si eficient apele uzate, pompa cu tocator de dovedeste a fi un dispozitiv extrem de util. Aceasta pompa cu tocator se utilizeaza mai exact pentru transportul apei de canalizare, adica apa incarcata cu o multime de reziduri. Din punct de vedere constructiv, pompa cu tocator este similara cu o pompa submersibila pentru ape murdare, sigura diferenta fiind faptul ca absorbtia este prevazuta cu un mecanism ce actioneaza prin forfecare pentru a marunti rezidurile din apa.

In cazul in care sunteti interesati de o pompa cu tocator WC, Shop-Einstal.ro va sta la dispozitie cu produse de calitate superioara. Astfel, puteti comanda de aici  o pompa cu tocator ideala pentru vasul de WC, cabina de dus, lavoar sau masina de spalat. Prin urmare, aceasta poate fi racordata fie la un furtun flexibil, fie la o conducta.

De ce sa achizitionati un astfel de dispozitiv? Principala functie a unei pompe cu tocator este aceea de a evacua apa acumulata intr-un rezervor, nu inainte de maruntirea corpurilor solide ce pot bloca turbinele pompelor. Desigur, odata instalate, aceste pompe au nevoie de verificari periodice, dar si de o intretinere atenta, in conformitate cu indicatiile primite de la producator.

Informatii utile despre pompa cu tocator WC

Pompele cu tocator WC trebuie sa reziste la contactul permanent cu apa si agenti de curatare, astfel ca acestea sunt realizate din materuale speciale. De exemplu, mecanismul numit tocator sau macerator este realizat din otel, fonta, wolfram sau alte aliaje. Aceste materiale foarte rezistente asigura o functionare perfecta si de lunga durata. Nu uitati insa ca desi au o rezistenta crescuta, in contact cu obiecte sau corpuri de mare duritate, acestea se pot deforma.

Cine are nevoie de o astfel de pompa? Ei bine, cea mai mare raspandire o are in sectorul rezidential, acolo unde debitul apelor rezidentiale este destul de mic. De obicei, pompele cu tocator sunt amplasate in fose sau in rezervoarele care preiau apa de la chiuveta, dus, WC etc. Desigur, datorita gradului crescut de eficienta, aceste pompe au o utilizare larga si in domeniul comercial sau chiar cel industrial.

Datorita tehnologiei din ce in ce mai avansate, iata ca putem beneficia in prezent de o pompa cu tocator WC automata. Acest lucru este posibil datorita senzorilor de nivel si unor plutitoare speciale, care permit oprirea si pornirea in mod automat a pompei. Aceasta va poate scapa de probleme cauzate de depunerile de pe traseul instalatiilor, astfel ca veti face economii importante.

Achizitioneaza o pompa cu tocator WC de calitate!

Asadar, pompa cu tocator WC este un dispozitiv extrem de util, mai ales daca debitul apelor reziduale este unul foarte scazut. Pentru a beneficia de rezultate excelente, este important sa alegi un model performant. Asadar, incearca acest link sa vezi modelul de pompa pentru wc cu tocator si magazinul Shop-Einstal.ro iti rasplateste curiozitatea cu numeroase oferte!