Pompe Submersibile cu Tocator De Calitate Germana Gasesti La Ecotec

Doresti sa achizitionezi  pompe submersibile cu tocator , de foarte buna calitate, dar nu stii de unde? Solutia ta este Ecotec, firma ce colaboreaza cu cei mai importanti producatori din domeniu pentru a-ti oferi produse de top, care asigura rezultate pe masura asteptarilor tale.

Compania Ecotec este localizata in Sibiu si are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii tehnice pentru gestionarea eficienta a dejectiilor din fermele avicole, respectiv fermele de bovine si suine, solutii care se traduc in principiu in produse si echipamente fiabile, performante, importate de la producatori renumiti pe piata de profil. Din oferta Ecotec nu lipsesc separatoarele de dejectii sau cisternele pentru transportul si imprastierea acestora, dar tot la noi gasesti echipamente pentru diverse aplicatii, cum ar fi o serie variata de pompe sau mixere industriale.

Ce sunt pompele pompe submersibile cu tocator?         

Pompele submersibile cu tocator  sunt construite special pentru dejectii si ape uzate, fiind dotate cu protectie electronica  a motorului electric la umiditate cu semnalizarea uzarii semeringurilor pe panoul de comanda.

Alte caracteristici ale pompelor submersibile cu tocator:

– Protectia motorului la suprasarcina cu deconectare automata.

– Pompele pentru dejectii pot fi utilizate la pomparea dejectiilor cu resturi de asternut, paie, a namolurilor, datorita firmei “S” a rotorului durificat prin tratament special

– Pot fi dotatate cu numeroase accesorii, duze pentru mixarea locala, cu vinciuri de ridicare pentru o usoara manipulare, cuplaje rapide pentru furtune, etc.

Oricare ar fi nevoile tale in materie de aplicatii in cadrul carora vei utiliza pompe submersibile cu tocator , este foarte important sa achizitionezi pompe submersibile cu tocator  de calitate superioara, de o inalta functionalitate, care sa asigure succesul aplicatiilor desfasurate cu ele, asa cum sunt si pompele submersibile cu tocator  disponibile in oferta companiei Ecotec.

De ce sa alegi firma Ecotec?
Solutiile integrate propuse de firma Ecotec se bazeaza pe experienta proprie de peste 7 ani pe piata Romaneasca, bazandu-se si pe colaborarea cu companii cunoscute pe piata Europeana. Unul dintre cei mai cunoscuti parteneri ai firmei are o experienta de peste 100 ani in gestiunea dejectiilor. Tehnologiile si echipamentele oferite sunt robustete , fiabilile si eficiente, atribute deja probate in practica.
Ce alte produse ofera firma Ecotec?

  • Ecotec ofera pompe, agitatoare, separatoare de inalta fiabilitate produse in Uniunea Europeana special dezvoltate pentru aceste aplicatii.
  • Cisterne pentru transportul dejectiilor robuste si fiabile. Nu necesita aprobari speciale de la autoritatile rutiere sau cele pentru utilizarea cisternelor sub presiune.
  • Produse bioenzimatice pentru reducerea amoniacului si a mirosurilor din zona fermei.
  • Proiectarea bazinelor impermeabilizate cu folie HDPE, a platforme de gunoi, proiectare tehnologica a sistemelor de gestiunea dejectiilor bazate pe experienta practica.
  • Dimensionare parc echipamente de administrat dejectii.
  • Consultanta in organizarea sau reorganizarea sistemelor existente sau modernizarea statiilor de epurare.

Pompele submersibile cu tocator  oferite de Ecotec sunt simple dar eficiente, caliatea Germana facand din acest produs unul de incredere. Daca ai nevoie de ajutor in alegerea pompelor submersibile cu tocator  sau daca ai intrebari legate de acest produs, contacteaza echipa de profesionisti Ecotec si afla tot ce vrei sa stii.