Prelucrare mase plastice – Ceproinv va ofera cele mai bune solutii!

bannerPentru o colaborare cat mai fructuoasa in domeniul maselor plastice, luati legatura cu firma Ceproinv! Aceasta dispune de tehnici avansate si de personal calificat, datorita carora obtine produse de cea mai buna calitate! Oricand aveti nevoie de prelucrare mase plastice, mergeti la firma Ceproinv!

Prelucrare mase plastice – serviciu furnizat de Ceproinv

Toti clientii de pana acum ai firmei Ceproinv s-au declarat multumiti de serviciile furnizate, in special de cel de prelucrare mase plastice, in urma aplicarii unor metode moderne obtinandu-se: politetrafluoretilena, poliamida, poliamidimida, policarbonatul, PEEK, polietilena, polisulfona, polipropilena etc.

In general, masele plastice sunt prelucrate prin trei metode, si anume: mecanic, injectie pe masini specializate si prin deformare la cald. In urma aplicarii primei metode se obtin: blaturi pentru industria alimentara, role, roti dintate, bucse, racloare, inele si garnituri de etansare, diverse suporturi. Se apeleaza la serviciul de prelucrare mase plastice prin injectie pe masini specializate atunci cand clientii comanda: dopuri si cepuri, capace, cutii, ghivece pentru plante, bandaje pentru roti, protectoare pentru filete la prajinile de foraj etc. Cat despre ultima metoda, ei bine, ea are rolul de a ajuta la obtinerea aparatorilor de protectie pentru vagoanele de marfa.

Spre exemplu, daca aveti nevoie de folie PTFE, se pot obtine doua variante, si anume: sinterizata si nesinterizata. Prima e facuta din PTFE pur sau aditivat cu carbon, sticla, grafit sau bronz la cerere. A doua se utilizeaza pentru etansarea filetelor la instalatiile de apa si gaz.

Ceproinv – firma de prelucrare mase plastice

Firma Ceproinv are o experienta de aproximativ 24 de ani in domeniul prelucrarii maselor plastice si un portofoliu considerabil de clienti. In urma utilizarii celor mai noi tehnologii si a aplicarii metodelor moderne, se obtin produse care se folosesc in industria: alimentara, navala, energetica, farmaceutica, in cea a constructiilor de masini, electronica s.a.m.d.

In urma discutiei cu clientul, personalul calificat de la Ceproinv executa la comanda piesele, atat din materiale plastice tehnice, cat si din materiale metalice (fonta, bronz, otel etc.). Bineinteles, totul se realizeaza in baza documentatiei sau modelului furnizat de clienti.

De ce sa colaborati cu Ceproinv?

Daca va desfasurati activitatea intr-una din industriile mentionate anterior si aveti nevoie de un colaborator serios in ceea ce priveste serviciul de prelucrare mase plastice, luati legatura cat mai repede cu Ceproinv. Iata ce avantaje veti avea:

– toti clientii de pana acum s-au declarat multumiti de parteneriatele incheiate cu Ceproinv;

– raspunde cu succes provocarilor de tot felul, realizand inclusiv comenzi de serie sau unicat;

– se acorda atentie sporita tuturor comenzilor;

– se pune accent pe calitate, seriozitate, transparenta si profesionalism;

– se ofera solutii personalizate tinandu-se cont de necesitatile fiecarui client si de domeniul sau de activitate;

– se lucreaza la cele mai inalte standarde, cu metode moderne, respectandu-se, bineinteles, toate standardele in domeniu etc.

Comandati tot ce va trebuie de la firma Ceproinv! Daca aveti nevoie de garnituri, cutii, capace si altele, solicitati serviciul de prelucrare mase plastice. Pentru mai multe detalii si informatii, sunati la numarul de telefon de mai jos.

Date de contact

Adresa: Focsani, str. Luceafarului, nr. 16, Cartier Mandresti, Localitatea – FOCSANI, Cod Postal – 620043

Telefon: 0720.330.836