Prelucrare prin ambutisare oferita de Marand

Aveti nevoie de precizie in realizarea pieselor dumneavoastra? Procesul de prelucrare industriala necesita atentie crescuta pentru realizarea unor piese perfecte fara abateri sau nereguli? In acest caz cu siguranta ca aveti nevoie de o prelucrare prin ambutisare. Dar, daca in cadrul companiei dumneavoastra un astfel de serviciu nu este disponibil, atunci va trebui sa apelati la un partener de incredere care poate oferii in scurt timp ajutorul de care aveti nevoie. O astfel de companie este Marand, firma oferind servicii de prelucrare prin ambutisare.

Prelucrarea prin ambutisare este intalnita in domeniul industrial in procesul de realizare al unor piese de lungimi si diametre diferite. Aceasta operatiune este executata de cele mai multe ori pe prese mecanice, piesele fiind confectionate din tabla de fier cu grosimea de pana la 1 mm. Pentru cei ce nu au cunostiinte in acest domeniu, iata ce trebuie sa stiti: in primul rand, exista doua tipuri de ambutisare: la cald si la rece. Apoi, in procedeul de ambutisare la rece deformarea se face fara incalzirea prealabila a corpului si se utilizeaza pentru corpurile de dimensiuni relativ mici. Similar, in cazul incalzirii prealabile a corpului, deformarea este numita ambutisare la cald, metoda utilizata pentru corpurile cu duritate ridicata sau cu grosimi mari.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca metoda utilizata de societatea Marand este ambutisarea la rece, in tabla de fier fiind realizate cavitati fara unghiuri ascutite sau denivelari. Presele mecanice utilizate de companie pentru realizarea procesului de prelucrare prin ambutisare sunt de cea mai buna calitate, verificate constant pentru a se garanta functionalitate crescuta si rezultate pe masura. Piesele obtinute de societate au forme si dimensiuni precise, fiind create intr-un inalt standard de calitate. Astfel, indiferent de comanda pe care o veti solicita, o sa obtineti precizie si calitate, totul la preturi avantajoase si in cel mai scurt timp posibil.

Marand are ca domeniu de activitate fabricarea produselor metalice obtinute prin deformarea plastica. Printre serviciile oferite de companie trebuie sa precizam urmatoarele: zincare electrochimica, nichelare, cuprare, alamire, stantare, argintare, aurire, fosfatare anticoroziva, dar si multe altele. Marand vine in ajutorul clientilor sai si cu o gama larga de produse ce includ strunguri automate, ornamente sarbatori de iarna, masini de prelucrat prin electro eroziune, cartuse pentru electrozi firme luminoase sau socluri firme luminoase.

Asadar, dupa cum puteti observa marand poate fii partenerul dumneavoastra de incredere in orice proiecte industriale sau operatiuni de prelucrare ce necesita aparatura de profil si personal calificat si experimentat.

Pentru a solicita serviciile de prelucrare prin ambutisare Marand nu trebuie decat sa contactati un reprezentant al companiei. Acesta o sa va stea la dispozitie cu toate informatiile necesare stabilirii unui parteneriat de lunga durata bazat pe incredere si respect. Pentru a contacta reprezentantii Marand nu trebui decat sa utilizati datele de contact din josul acestui articol. Similar, puteti utiliza platforma online a companiei de unde puteti solicita ajutorul profesionistilor Marand. Pe acelasi site puteti obtine si informatii referitoare la tarifele practicate dar si alte detalii suplimentare despre activitatea Marand.

Marand, date de contact

Aleea Sinaia nr. 83, Doicesti – Dambovita
Tel: 0724 308 410
0723 623 597
Fax: 0245 227 388
Email: contact@marand.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.