Proaquapure – Dedurizatoare industriale pentru tratarea optima a apei!

dedurizatoare industrialeVi s-a intamplat vreodata ca masina de spalat haine sau vase, boilerul, aparatul de fierbere al cafelei sau orice alt dispozitiv care foloseste apa sa se blocheze instantaneu? Daca raspunsul este afirmativ, atunci e clar ca aveti o problema cu calitatea apei. Aceasta problema nu apare doar la nivel rezidential. Practic, nu exista industrie in care apa dura sa nu fie un factor important de crestere a costurilor de exploatare in toate domeniile de activitate in care este utilizata: in industria energetica, industria alimentara, a bauturilor alcoolice sau racoritoare, la echipamentele de incalzire sau de producere a aburului, etc. Din fericire, pe piata exista solutii de tratare a acestor ape. Astfel, pentru a va ajuta sa aduceti apa in parametrii optimi, firma Proaquapure va propune dedurizatoare industriale de o calitate excelenta.

Dedurizatoare industriale, inlatura cu succes efectele negative produse de apa dura!

In absolut toate domeniile in care este utilizata, apa dura este un factor important de crestere a costurilor de exploatare in toate domeniile de activitate in care este utilizata: in industria energetica, industria alimentara, a bauturilor alcoolice sau racoritoare, la echipamentele de incalzire sau de producere a aburului, etc.

Dupa procesul de fierbere, apa depune pe peretii vaselor si in sistemele de apeducte o crusta aderenta, care micsoreaza transmisia caldurii, determinand astfel o crestere a consumului de combustibil. Un strat oricat de mic de calcar, depus la fierbere, conduce la pierderi mari de caldura si la consumul suplimentar al combustibilului. Particulele mici de calcar sunt nu numai impuritati mecanice, dar au si rolul de componenti activi ai apelor naturale. Ele deterioreaza garniturile, contribuind la defectarea aparatelor de uz casnic. Prin urmare, este fundamental ca masinile si echipamentele industriale sa functioneze cu apa ce are o concentratie cat mai mica de calcar, pentru a le mentine intr-o buna stare de functionare.

Dedurizatoare industriale Proaquapure, produse destinate mai multor spatii!

Produsele Proaquapure dispun de  capacitati mari de lucru, astfel ca ele pot suplini cu succes necesitatile unei pensiuni mici, dar si ale fabricilor de tricotaje, spalatoriilor auto, fabricilor de cosmetice, de ulei si zahar si altor unitati industriale ce folosesc volume mari de apa. Acestea au termene de garantie ce ajung si la 10 ani la unele componente si sunt monitorizate continuu prin tehnologia de lucru automatizata. Sistemele de dedurizare industriale sunt dimensionate sa functioneze la debite mari si cu pierderi mici de presiune. Ele sunt dotate cu unitati universale de control computerizat al functionarii, avand astfel flexibilitate in posibilitatile de programare. Dedurizatoarele industriale oferite de firma din Bistrita sunt disponibile in variantele: cabinet, simplex, duplex, triplex si cuadruplex.

Asadar, este important sa nu uitam doua aspecte esentiale despre apa. In primul rand, fara apa nu putem trai, ea fiind principala sursa de viata, iar in al doilea rand apa este un element fara de care buna functionare a masinilor si echipamentelor nu se poate desfasura. Pentru rezolvarea celei de-a doua probleme exista filtrele de dedurizare Proaquapure.

Pe langa aceste dedurizatoare industriale, firma din Bistrita mai distribuie produse din categoriile: epurare, dezinfectie apa, sisteme de filtrare de sedimente si sisteme de utilizare a apei pluviale in toata tara, prin propriile canale de distributie, sau prin intermediul societatilor de retail/ distributie locala.

Date de contact:

Bistrita, Zorilor, Nr.15

Tel/Fax: +40 363 105151

Articol oferit de 2biz.ro!