Facility Distrib – Furnizor de vaselina rezistenta la temperaturi

Facility Distrib-Furnizor de vaselina rezistenta la temperaturiEsti in cautarea unei companii care sa-ti ofere o gama completa de vaselina rezistenta la temperaturi? Vrei sa ai accesul la produse de calitate, furnizate direct de la producatori de top in domeniu? Raspunsul il gasesti la Facility Distrib, important furnizor de echipamente si consumabile industriale. Astfel, din catalogul de produse puse la dispozitie de Facility Distrib poti achizitiona, la preturi unice, vaselina rezistenta la temperaturi, o unsoare cu proprietati excelente care asigura buna functionare a utilajelor industriale in diferite aplicatii cu variatii de temperaturi. Rezistenta la uzura, rezistenta la coroziune si rezistenta la presiuni extreme, sunt doar o parte din beneficiile utilizarii produselor oferite de compania Facility Disitrib. Consulta oferta noastra si convinge-te!

Vaselina rezistenta la temperaturi-Creata sa ofere randament maxim in conditii extreme

Vaselinele sunt unsori ce au la baza uleiuri minerale sau sintetice, atent selectionate si combinate cu alti aditivi performanti. Astfel, vaselinele sunt concepute pentru a mentine utilajele in conditii de operare de top, oferind totodata, o serie de avantaje greu de ignorat. Frecarile interne reduse si indicele de vascozitate ridicat al fluidului de baza ofera beneficiile unei vieti extinse pentru lagare, un interval mare de temperatura pentru aplicatiile solicitate, avand ca scop principal reducerea costurilor de intretinere si imbunatatirea profitabilitatii. Datorita acestor proprietati, vaselinele sunt utilizate pentru diverite domenii, fie ca este vorba utilaje, masini, ungerea pompelor de apa, pentru sisteme de ungere cenrala, pentru rulmenti cu presiune inalta, pentru rulmenti suprasolicitati la turatie mica, pentru rulmenti cu solicitare dinamica, pentru ungerea cordoanelor si a masinilor sau utilajelor agricole, etc.

Pentru o productivitate crescuta alege vaselina rezistenta la temperaturi oferita de Facility Distrib

Facility Distrib pune la dispozitia clientilor o gama variata de vaselina rezistenta la temperaturi, fabricata intocmai pentru a indeplini cu succes exigentele si conditiile de operare, atat in mediul industrial cat si pe echipamente mobile. Acestea includ aplicatii la temperatui foarte inalte sau extrem de scazute, sarcini ridicate sau socuri, contaminare cu apa sau viteze diverse. Veselinele comercializate de Facility Distrib confera atat caracteristici exceptionale de curgere la temperaturi joase cat si stabilitate la temperaturi inalte. In plus, vaselina rezistenta la temperaturi ce se regaseste in catalogul de produse Facility Distrib, ramane nealterata la actiunea apei, a acizilor sau la actiune substantelor alcaline, avand totodata, proprietati deosebite in prevenirea instalatii ruginii si coroziunii

Avantaje vaselina rezistenta la temperaturi:

– punct de inflamare ridicat;

– proprietati excelente la temperaturi scazute;

– nu se topeste;

– formeaza o pelicula rezistenta cu un coeficient scazut de frecare;

– volatilitatea scazuta asigura un miros slab;

– rezistenta la abur si apa.

Vaselina rezistenta la temperaturi doar prin Facility Distrib

Facility Distrib are grija de utilajele tale industriale, motiv pentru care iti pune la dispozitie produse calitative si extrem de performante. De exemplu, vaselina rezistenta la  temperatura, atat ridicata cat si scazuta, comercializata de Facility Distrib, asigura proprietati de rezistenta la uzura, coroziune, la presiuni extreme, asigurand o frictiune scazuta a angrenajelor. Vaselina rezistenta la temperatura poate fi folosita pentru rulmenti simpli, cu bile anti-frecare, cu role, rulmenti pentru cuptoare de tratamente termice, pentru oale de turnare, ghidaje pentru prese si ciocane de forja, transportoare cuptoare, etc.

Facility Distrib isi are sediul in Bacau, punct de unde distribuie echipamente prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva, importate de la cei mai mari producatori din lume. Facility Distrib ofera produse utilizate in procesul de productie, produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, produse de transmisia puterii, ulei si vaseline, echipamente de aer si hidraulica, precum si multe altele. Pentru a achizitiona vaselina rezistenta la temperaturi, dar si pentru a consulta intreaga oferta pusa la dispozitie de Facility Distrib, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.