Procas Expert Construct – 100% calitate, 100% garantie!

Ai nevoie de cel mai bun specialist care sa-ti realizeze hidroizolatii monostrat sau dublustrat pentru terasa ta?

Vrei sa construiesti fundatii, parcari, bazine sau subsoluri de diferite dimensiuni?

Nu stii la cine sa apelezi pentru diferite constructii industriale si civile, ori constructii edilitare sau poduri?

Atunci colaboreaza cu compania Procas Expert Construct din Bucuresti!

Avand 8 ani de experienta pe piata constructiilor din Romania, firma Procas Expert Construct este un nume recunoscut in domeniu, calitatea lucrarilor executate pentru partenerii de afaceri fiind la standarde europene.procas

Lucrand numai cu specialisti bine pregatiti in domeniu, utilizand doar materiale de calitate ridicata, folosind echipamente si tehnologii de ultima generatie, compania Procas Expert Construct din Bucuresti este partenerul ideal de care ai nevoie.

Apeleaza cu incredere la Procas Expert Construct ori de cate ori ai nevoie de hidroizolatii monostrat sau dublustrat pentru terase, fundatii, subsoluri, parcari, bazine, poduri sau de termoizolatii pentru blocuri ori diverse constructii civile, industriale si edilitare.

Specialistii Procas Expert Construct sunt gata oricand sa te ajute si cu lucrari de calitate in amenajari si finisari interioare si exterioare, ei fiind recunoscuti pentru placarile fatadelor exterioare ale cladirilor, pentru montajul gresiei sau al faiantei, pentru realizarea peretilor din rigips sau al tavanelor false.

Procas Expert Construct este compania care iti preia si finalizeaza rapid toate proiectele si lucrarile, tarifele practicate fiind mult sub cele ale concurentei.

Un loc aparte in oferta companiei Procas Expert Construct il ocupa serviciile de hidroizolatii blocuri, firma avand numeroase solutii pentru invelitorile de terase, pentru care foloseste materiale termoizolate de calitate superioara.

Calitatea unei lucrari de hidroizolatie este influentata atat de materialele folosite pentru realizarea acesteia, cat si de precizia si finetea executiilor.

Procas Expert Construct executa hidroizolatii:

  • Monostrat – aplicarea unui singur strat de membrana, atat pe suport existent (reabilitare) cat si pe un suport nou executat (in special pentru constructiile noi)
  • Dublustrat – aplicarea a doua straturi de membrana, atat pe suport existent (reabilitare) cat si pe un suport nou executat (constructii noi)

Lucrarile de hidroizolatie pot fi executate la terase (circulabile, necirculabile, ranversate sau gradini suspendate), la fundatii, la subsoluri, la parcari, la bazine, dar si la poduri si viaducte.proocas 1

Hidroizolatia realizata la fundatia unei constructii are un rol important in protectia impotriva infiltratiilor provenite din apele freatice, acestea putand deteriora iremediabil structura de rezistenta.

In cazul subsolurilor, infiltratiile aparute pot fi cauze atat ale nivelului apelor freatice, cat si precipitatiilor abundente. Infiltratiile pot de asemenea degrada pe termen lung structura de rezistenta a cladirii.

In cazul bazinelor, hidroizolatia trebuie executata atat la interior cat si la exterior.

Neizolarea sau hidroizolarea necorespunzatoare la interiorul bazinului poate duce la contaminarea apei din panza freatica, in vreme ce la nivel exterior se poate ajunge la contaminarea continutului bazinului.

Compania Procas Expert Construct din Bucuresti are oferte speciale de hidroizolatii pentru asociatiile de proprietari:

  • Plata lucrarilor executate se poate efectua si in rate (fara a se percepe dobanda sau actualizarea pretului la cursul de schimb valutar)
  • Avansul initial (destinat procurarii de materiale) este de 30-40% din valoarea lucrarii
  • Consultanta de specialitate gratuita
  • Asigurarea comportarii in exploatare a lucrarilor executate (gratuit, in perioada de garantie)
  • Lucrarile executate sunt verificate periodic (anual), fiind remediate gratuit eventualele defecte constatate

Alege acum cel mai bun partener de care ai nevoie pentru constructia ta, alege colaborarea cu compania Procas Expert Construct din Bucuresti!

Procas Expert Construct – 100% calitate, 100% garantie!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Strada Pancota, nr. 5
Telefon: 021.240.11.54 | 0723.577.910
Fax: 021.240.11.54

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o ipe site-ul 2biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!