Produse stomatologie consumabile si intretinearea dintilor

29a2b3918d95d4d4cbac6d0de84d6ba6Oricine isi doreste un zambet frumos. Acesta este cel mai eficient mod de a lua contactul cu cineva, si in acelasi timp, zambetul este si semnatura farmecului personal. Pentru a putea oferi un zambet fermecator, medicii stomatologi au nevoie in mod continuu de produse stomatologie consumabile. Acestea sunt oferite de catre noi, Hufmed, astfel incat orice medic sa isi poata oferi serviciile in conditii de siguranta si comfort pentru pacienti dar si pentru el.

Indiferent ca vorbim de bavete stomatologice  sau de rulouri dentare stomatologice acestea fac parte din categoria de produse stomatologie consumabile pe care noi o punem la dispozitia tuturor medicilor si a cabinetelor stomatologice. Insa, deoarece stim ca nimeni nu doreste sa ajunga la medic, dorim sa va oferim doua sfaturi ce tin de o buna igiena orala dar si de sanatatea danturii si a gingiilor.

Doua cauze uzuale ce duc la aparitia cariilor

Problemele dentare apar din doua mari motive, lipsa igienei dentare dar si consumarea in exces a anumitor alimente. In primul caz, aceasta este cauza primara ce duce la aparitia cariilor sau a altor probleme ale cavitatii bucale. Astfel, cel putin de doua ori pe zi este indicat sa spalati pe dinti folosind pasta de dinti dar si o periuta optima pentru dumneavoastra. De asemenea, aplicati un periaj complet prin care sa curatati complet cavitatea bucala. De asemenea, evitati consumul de alimente dulci sau sarate in exces.

Doua tipuri de produse stomatologie consumabile

Revenind la oferta noastra de produse stomatologie consumabile, Hufmed ofera tuturor medicilor stomatologi doua dintre cele mai uzuale consumabile dintr-un cabinet. Mai exact vorbim despre de bavete stomatologice  si de rulouri dentare stomatologice. Acestea sunt cel mai des schimbate, mai ales in cazul rulourilor.

Ambele tipuri de produse stomatologie consumabile sunt realizate din materiale netesute si de cea mai inalta calitate. In cazul bavetei, ea este fabricata din materiale ce permit atat absorbtia cantitatilor mici de lichide, dar si protejarea pacientului de riscul patarii. Bavetele sunt oferite in doua dimensiuni, 51 x 65cm si 56 x 80cm. Astfel puteti alege dimensiunea care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra ca si medic.

Rolurile dentare sunt practic indinspensabile oricarui tip de cabinet stomatologic. Acestea sunt folosite atat pentru tamponarea si curatarea de lichide a zonei de lucru, cat si a cavitatii bucale. Pe langa aceasta, rulourile sunt folosite si pentru a distanta peretele interior al obrazului de gingie in cazul lucrarilor stomatologice. Aceste produse stomatologie consumabile sunt confectionate din material netesut si au o putere mare de abosrobtie a lichidelor, fiind ideale pentru abosrbtia diferitelor fluide ce apar in timpul procedurilor dentare.

Pe langa faptul ca dorim sa fim alaturi de fiecare medic sau clinica stomatologica prin intermediul produselor noastre, oferim si consiliere profesionala si mai ales, suntem oricand pregatiti sa va oferim incredere, fiabilitate si seriozitate.

Ei bine, Hufmed este furnizorul perfect pentru orice tip de institutie medicala, fie ca vorbim de produse stomatologie consumabile, sau cele destinate laboratoarelor de analiza, clinicilor de ortopedie, chirurgie sau alte tipuri. Puteti oricand accesa siteul nostru, www.hufmed.ro pentru a va achizitiona toate produsele de care aveti nevoie, va asteptam!