Sawely Prod-Obiecte artizanat: suveniruri originale, inspirate din traditia populara

cana4Esti pasionat de arta traditionala si doresti sa-ti largesti colectia de obiecte artizanat? Cauti un cadou care sa fie apreciat la adevarata valoare? Sawely Prod, una dintre cele mai renumite manufacturi de portelan din Romania, iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de obiecte artizanat.

Simpatice ori sobre, practice sau cu rol strict decorativ, obiectele artizanat sunt o alegere inspirata pentru cei care iubesc frumosul. Acestea au menirea de a infrumuseta orice coltisor din camin si nu numai. Valoarea lor consta in armonia formelor si culorilor, precum si in povestea din spatele obiectului propriu-zis. Obiectele artizanat sunt create cu multa migala de catre mesteri iscusiti, din dorinta de perfectiune.

Sawely Prod iti propune o gama impresionanta de obiecte artizanat, la preturi unice. Vesela, halbe si figurine cu rol ornamental. Acestea sunt doar o mica parte din obiectele artizanat pe care le poti comanda din oferta Sawely Prod. Ele pot fi alese ca suvenirui, insa la fel de bine, pot fi achizitionate pentru propria casa, atunci cand doresti sa aduci un plus de ¨autentic¨ amenajarilor interioare.

In plus, Sawely Prod realizeaza obiecte artizanat pentru industria de tip HoReCa, printre care: portelanuri, halbe, lingurite, farfurii, cani, suveniruri si obiecte traditionale.

Obiecte artizanat-Intoarcerea la traditie, la frumos

Gratie talentului si cunostintelor despre radacinile stramosesti, maestri populari reprezinta un izvor nesecat in arta traditionala. Cu migala si respect pentru traditia in foma cea mai pura, acestia pot crea obiecte artizanale unice, menite sa reflecte toate valorile unei culturi. Vorbim despre obiectele cu poveste.

Obiectele artizanat, mereu in voga

Putine creatii au capacitatea de a rezista presiunii timpului si a cerintelor contemporane in materie de design. Traditionalul tinde sa isi piarda din valoare in fata unor obiecte mult mai sarace din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, obiectele artizanat raman etalon pe o piata tot mai exigenta. Motivul: reflecta impecabil traditia unui popor, obiceiurile sale si principile in care crede cu desavarsire.

Mai mult, obiectele artizanale au o noblete aparte, gratie maiestriei cu care sunt prelucrate de catre maestri populari.

Obiectele artizanat pot fi oferite cadou unor colectionari pretentiosi, sau unor persoane care vor sa mai pastreze un strop din obiceiurile stravechi. La fel de bine insa, obiectele traditionale isi pot gasi locul in amenajarile de casa. Vesela traditionala este in mare voga, aceasta regasindu-se aproape in orice bucatarie traditionala, amenajata rustic. Halbele si figurinele cu rol ornamental au si ele capacitatea de a ramane mereu la moda, mereu valoroase prin estetica imbatabila.

Sawely Prod-Furnizor obiecte artizanat. 20 de ani de pasiune pentru frumos

Daca vrei sa ai garantia unui suvenir original, de un inalt rafinament estetic, consulta oferta Sawely Prod si comanda obiecte artizanat in gama completa. Aici, gasesti obiecte unicat, realizate cu multa migala de maestri ai artizanatului, inspirate din traditia populara romaneasca.

Pe www.sawelyprod.ro descoperi o varietate de produse autentice romanesti, unice si deosebit de frumoase, lucrate dupa tehnici traditionale, vechi de sute de ani, transmise din generatie in generatie. Poti opta pentru obiecte artizanat destinate industriei HoReCa, ori pentru obiecte artizanat suvenir, cadou.

Dincolo de diversitate si frumos, Sawely Prod iti asigura accesul, inclusiv, la preturi foarte bune. Pentru comenzi obiecte artizanat, dar si pentru informatii suplimentare, acceseaza www.sawelyprod.ro.