Proiecte case Bucuresti

proiecte de case bucuresti

proiecte de case bucuresti

Clientii care apeleaza la serviciile unei firme de proiecte case in Bucuresti vor constatata ca o mare parte dintre acestea, ofera proiectul gratuit,  la orice fel de casa pe care o gasiti pe site-ul lor, asta daca alegeti sa faci pana la final constructia cu firma de la care sunteti de acord sa luati si proiectul.

Proiectantii au redus preturile pe care le aveau proiectele in anii anteriori chiar si cu pana la 55% chiar daca alegeti sa achizitionati numai proiectul. Reducerile ce sunt afisate de regula pe site-uri nu pot sa se cumuleze cu alte oferte pe care firmele respective le-au facut in trecut dar cu certitudine vin intotdeauna in intampinarea clientilor care isi doresc un proiect si constructia unei case. Clientilor li se ofera chiar si reduceri dintre cele mai avantajoase ce sunt calculate la  pretul pe care acestea il aveau initial.

Constructia unei case

Primul lucru care ii preocupa pe clienti cand isi propun sa  construiasca o casa, o reprezinta costul. Ne intrebam intotdeauna cat o sa ne coste sa o ridicam la rosu dar si cat o sa ne coste daca  o si finisam la cheie, impreuna cu specailistii unei firme de proiecte case din Bucuresti. Apoi, urmatoarele intrebari pe care ni le punem sunt in legatura cu felul in care va fi construita casa – adica in regie proprie sau beneficiind de serviciile unei firme specailizate si nu in ultimul rand ne intrebam care vor fi garantiile pe care le avem ca vom beneficia la final de o casa  ce e temeinic, construita.

Pe site-urile de specialitate ale firmelor de proiecte case Bucuresti o sa gasiti cu certitudine raspunsul la aceste intrebari, la fel si daca va decideti sa discutati direct cu specialistii, la sediul firmelor.

Costa casei la rosu si costul casei la cheie

Stim toti care sunt realitatile de pe piata proiectelor si constructiilor, stim si ne-am intalnit cu echipe si cu fime neserioase care fie ca executa prost lucrarea iar la final ne trezim cu pereti strambi, cu fundatii prost turnate sau acoperisuri si izolatii care sunt gresit montate, cu instalatii care funtioneaza la parametrii stabiliti chiar si mai putin de un an dupa care suntem nevoiti sa le schimbam si astfel trebuie sa  spargem totul in jurul lor, si daesemeni ne-am intalnit cu finisaje care sunt facute parca in bataie de joc ori care folosesc materiale ce au o provenienta indoielnica cum ar fi un fier de proasta calitate, un beton care vine cu cifa dar cu mai multa apa decat trebuia sa aiba , cu termoizolatii dar si  hidroizolatii sau finisaje ce au o calitate proasta.

Bineinteles am avut parte sau am vazut lucrari executate la preturi si costuri ce sunt date fara sa aiba nici un fel de deviz ori oferte care au fost facute pur si simplu intr-un excel.

Toate ofertele de executie de acest fel au costuri ascunse pe care cu certitudine o sa le constatati fie pe parcurs fie la final si care constau in costuri ale cantitatilor de materiale ce se vede cu ochiul liber ca sunt grosolan subevaluate ori poate  supraevaluate, ca sunt etape ale executiei ce sunt omise din calculul pretului si care nu au fost incluse in mod intentionat in prima oferta  dar care trebuie totusi trebuie sa fie realizate.

admin

admin