Proiecte case mici atractive si ieftine

proiecte case mici

proiecte case mici

Cand se vorbeste despre case mici sau mari este o chestiune subiectiva, deoarece unele persoane care au locuit la bloc, intr-un apartament, sau, si mai rau, intr-o garsoniera, s-ar putea sa considere o casa de 100 mp una foarte mare, iar altii, care au trait in case imense, sa o considere o cabana. In definitiv, o casa poate fi mica sau mare in functie de perceptia fiecaruia. Ideal ar fi sa-ti poti ridica exact locuinta de care are nevoie familia ta, in asa fel incat confortul fiecarui membru sa nu aiba de suferit.

La o astfel de suprafata, o cladire rezidentiala se inscrie in categoria proiecte case mici , chiar daca in realitate spatiul nu este foarte restrans.

Proiecte case mici, avantaje si economii substantiale

In ultimii ani, pentru foarte multe persoane, a trai intr-o casa mai mica inseamna a-si usura viata. Pentru a ajunge la aceasta concluzie, trebuie sa stii ce inseamna a fi suficient.

Avantajele unui trai intr-un spatiu restrans sunt ultracunoscute, totusi vom aminti aici pretul scazut cu care iti poti ridica o locuinta sau cu care o poti achizitiona. Apoi sunt costurile mai mici pentru intretinere, la incalzire in primul rand pe timpul iernii, sau la racirea ei, in perioadele toride de vara, cand aparatele de aer conditionat consuma o cantitate mare de electricitate. Si impozitele sunt mai mici pentru suprafetele de locuit reduse.

Daca alegi din proiecte case mici unul care te avantajeaza, trebuie sa stii ca ai facut o optiune inspirata. Acest gen de locuinte sunt mai durabile si in cazul unui seism, deoarece structura rezista mult mai bine intr-o astfel de eventualitate decat structura unei case mari.

Proiecte case mici, confortabile, vesele si estetice

Daca te gandesti la activitatile zilnice, este mult mai usor sa intretii curatenia intr-o locuinta de dimensiuni modeste, vei castiga timp pentru tine, iar efortul pe care l-ai depune pentru aspiratul sau spalatul pardoselii in nenumarate camere l-ai putea cheltui de-o maniera mult mai placuta. In plus, este mult mai usor si mai ieftin sa zugravesti, sa renovezi sau sa schimbi un acoperis la o casa mica.

Ca sa nu mai vorbim de mobila. Aici poti face economii cu adevarat substantiale daca renunti la multe piese de mobilier de care in realitate nici nu ai nevoie.

Proiecte case mici si usor de intretinut

Asadar, casa ideala este cea pe care ti-o doresti, numai ca trebuie sa fii sigur ca ceea ce-ti place la un moment dat iti va fi pe plac si peste cativa ani. Am cunoscut persoane care si-au construit case de 400 metri patrati si dupa un timp le-au pus in vanzare, deoarece au ajuns la concluzia ca acest spatiu era mult prea mare pentru necesitatile lor; insa le-a fost destul de greu sa le vanda si a durat mult timp pana s-a ivit un cumparator.  Alege proiecte case mici prin www.Crihan-construct.ro atunci cand iti ridici o locuinta; in cazul in care vei dori vreodata sa o vinzi, oricand se poate ivi un cumparator care sa-si permita sa o cumpere.

admin

admin