Proteus Grup – Studii de fezabilitate pentru succesul afacerilor!

studii de fezabilitateIn momentul in care aveti in vedere punerea in practica a unui proiect, este esential ca inainte de toate sa fie realizat un studiu de fezabilitate. Astfel, intregul plan de concepere si realizare a obiectivelor de investitii, in interactiune cu rezultatele economico-financiare ale viitoarei productii, este cuprinsa in stadiul de fezabilitate al fiecarui obiectiv de investitii, care reprezinta in ansamblul sau baza pentru adoptarea deciziei investitionale. Cu sediul in Brasov, compania Proteus Grup ofera o gama diversificata de servicii care au un singur scop: dezvoltarea firmelor si implicit succesul acestora in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Printre aceste servicii se numara si studiile de fezabilitate.

Acest studiu are menirea de a fundamenta din punct de vedere tehnic afacerea, sa scoata in evidenta asupra costurilor si modului de organizare, sa aiba o vedere in perspectiva a afacerii, evaluarea activitatii viitoare in vederea generarii de fluxuri de lichiditati pentru acoperirea necesitatilor firmei. Eficacitatea unei firme este exprimata prin sistemul de conducere, aceasta putand sa determine timpul de supravietuire cat si competitivitatea firmei. Printr-un studiu de fezabilitate se furnizeaza informatii referitoare la nivelul si structura cererii, preturilor si concurentei. Studiul de fezabilitate determina mai riguros elementele tehnice, tehnologice, constructive, datele privind forta de munca, devizul privind costul investitiei, principalii indicatori tehnico-economici, finantarea investitiei, acordurile si avizele necesare.

Asa cum ii spune si numele, o lucrare studiu fezabilitate este o analiza a viabilitatii unei idei. Toate activitatile unei lucrari studiu fezabilitate sunt directionate catre obtinerea raspunsului la intrebarea  “putem investi in aceasta idee de afaceri?”

De ce sa investesti intr-un studiu fezabilitate Proteus Grup? Pentru ca tuturor ne-ar placea sa stim care ar fi punctele slabe ale unei idei de afaceri, daca o afacere se poate realiza intr-o anumita locatie sau timp. Daca tot investim intr-un studiu de fezabilitate ar fi bine sa stim si beneficiile, nu ? Astfel, beneficiile se masoara in economia de timp, economia de bani si va scuteste de probleme mai tarziu. Scopul unui studiu de fezabilitate este de a ne oferi o prima imagine de ansamblu asupra aspectelor principale ale afacerii pe care urmaza sa o pornim.

Conceptul de studiu fezabilitate presupune efectuarea unei analize complexe de marketing, comerciale, tehnice, de management si financiare a unui obiectiv de investitii. Firma Proteus Grup poate intocmi pentru clientii sai astfel de lucrari, utilitatea unui studiu de fezabilitate fiind aceea de a identifica din timp problemele care ar putea impiedica succesul afacerii dumneavoastra.

Firma din Brasov dispune de profesionisti in domeniu, capabili de a realiza corect si precis astfel de studii. Printre clientii pentru care au fost efectuate astfel de lucrari se numara: Primaria Brasov, Primaria Harman, sau SC Alicante. Fie ca este vorba de studii de prefezabilitate, fezabilitate sau studii de oportunitate, echipa Proteus Grup raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venita in acest sens. Studiile sunt efectuate avand in vedere cele mai inalte standarde disponibile in acest domeniu, in scopul obtinerii unor rezultate precise.

Pe langa studiile de fezabilitate, Proteus Grup Printre va mai ofera servicii precum: consultanta in marketing, intocmirea planului de afaceri, evaluarea bunurilor, atat mobile cat si imobile, consultanta in vederea accesarii fondurilor europene nerambursabile si multe altele. Toate acestea sunt efectuate in conformitate cu standardele si normele aflate in vigoare. Portofoliul companiei cuprinde numerosi clienti importanti din judetul Brasov pentru care au fost efectuate serviciile mentionate.

Date de contact:

Brasov, Str. Bisericii Sf.Nicolae, nr.12

Telefon: 0722 326 407 / 0723 350 774 / 0728 289 198

Articol oferit de 2biz