Publicitate cu ajutorul unor produse promotionale personalizate

produse promotionale personalizate

produse promotionale personalizate

Probabil ca ati vazut de multe ori diverse produse promotionale personalizate precum pixuri, cani, pahare, umbrele, brelocuri, stick-uri si asa mai departe care au pe ele logo-ul sau sloganul unui anumit brand. Asta pentru ca multe firme au inteles ca publicitatea este importanta, iar aceste produse promotionale personalizate sunt un mod ieftin de a te promova oriunde.

Cum te ajuta in promovare aceste produse promotionale personalizate?

Atunci cand cineva vede o reclama de mai multe ori, automat si poate inconstient uneori, ii ramane in memorie, daca reclama este buna. Asa functioneaza si marketingul in cazul produselor promotionale personalizate. De ce se intampla asta? Pentru ca realizand tot felul de obiecte cu logo-ul firmei dumneavoastra, spre exemplu, le puteti darui la parteneri, asociati, angajati, rude, prieteni, si asa mai departe. El le vor folosi si altii vor observa, intreband poate ce este aceasta firma si ce face. Este o modalitate buna de crestere a notorietatii unui brand.

Ce fel de produse promotionale personalizate puteti sa faceti?

Totul sta in limitele imaginatiei, insa cel mai bine ar fi sa va limitati doar la cele mai practice produse promotionale personalizate. Spre exemplu, pixuri personalizate. Oamenii din business au adesea ceva de notat sau un contract de semnat si poarta cateva pixuri dupa ei: de ce nu ar avea un pix personalizat cu logo-ul dumneavoastra? Pe aceeasi idee, agendele personalizate sunt iarasi foarte utile. Toti oamenii de birou au nevoie de una sau mai multe agende pentru a nota intalniri, sarcini de lucru, memorii, numere de telefon si asa mai departe, iar agendele parca nu sunt niciodata suficiente. Cum ar fi ca partenerii sau clientii dumneavoastra sa isi aduca aminte cine sunteti si ce faceti de cate ori folosesc o agenda pentru a nota ceva? Alte produse promotionale personalizate foarte practice sunt umbrelele personalizate, spre exemplu. Cu totii ne bucuram de o umbrela in plus, mai ales ca aceste obiecte mereu se ratacesc pe undeva sau ne apuca ploaia cand ne asteptam mai putin si nu avem umbrela cu noi. Stick-urile sau brelocurile personalizate sunt de asemenea super idei de produse promotionale personalizate prin care v-ati putea promova firma, mai ales ca in birouri este mereu nevoie de stick-uri. Alte idei: tricouri personalizate, sepci personalizate sau hanorace personalizate, sunt un must have, cel putin pentru angajatii firmei dumneavoastra, care ar trebui sa le poarte cu mandrie, fie la evenimente specifice la care firma participa, fie in alte diverse locuri, insa este o idee buna sa le aveti.

De unde puteti cumpara produse promotionale personalizate?

Daca sunteti in cautarea unui atelier cu preturi accesibile care sa realizeze produse promotionale personalizate pentru firma dumneavoastra apelati la www.dalimpromo.ro unde puteti ori sa alegeti din unul din modelele deja existente, fie sa comandati ceva pe placul dumneaoastra, de la obiecte de mici dimensiuni precum pixuri metalice, pixuri din plastic, agende, stick-uri si alte obiecte necesare oamenilor care lucreaza intr-un birou, pana la diverse obiecte vestimentare personalizate, precum hanorace, tricouri sau sepci.

admin

admin