5 modele diferite incalzitoare ceara de la EpilatPRO.ro

5 modele diferite incalzitoare ceara de la EpilatPRO.ro

Atunci cand alegi sa te epilezi cu ceara vei avea nevoie fara doar si poate si de incalzitoare ceara. De la simple ibrice pana la incalzitoare profesionale cu dubla cuva made in Italy, EpilatPRO.ro iti propune varietate, calitate si preturi interesante.

Incalzitoare ceara pentru toate gusturile si necesitatile

 

5 modele diferite incalzitoare ceara de la EpilatPRO.roEpilatPRO.ro este magazinul online care-ti pune la dispozitie foarte multe modele de incalzitoare ceara astfel incat epilatul sa fie o adevarata placere. Daca ai toate ustensilele pregatite, plus ceara de calitate, epilatul va fi o joaca de copii.

Printre cele mai cautate modele de incalzitoare ceara de la EpilatPRO.ro se numara:

1. Incalzitorul de ceara Evolution Duo Velvet Lady. Baza este din metal, functioneaza la 230V, 50Hz, 60W si are 12 luni de garantie. Cum se foloseste un astfel de incalzitor? Introduci ceara in interior, il cuplezi la suport, apesi butonul de On si apoi ceara se va transforma in lichid. Suportul de metal este de tipul “dock in” iar in momentul in care pui incalzitorul in propria gaoace, suportul se conecteaza la priza. Este un incalzitor fabricat in Italia, marca Biemme, si are inclus in pret chiar si taxa de timbru verde;

2. Incalzitorul de ceara Liberty de 400 ml. Este un termostat si se intrebuinteaza pentru ceara traditionala, ceara cu parafina sau de unica folosinta, cat si pentru cutiile de ceara de 400 ml. Are 12 luni de garantie. Este produs in Italia de catre celebrul brand Biemme;

3. Incalzitor de ceara Basic 400 ml. Este dotat cu termostat si se foloseste pentru cutiile de ceara de 400 ml, dar si pentru ceara traditionala. EpilatPRO.ro iti ofera 12 luni de garantie la achizitionarea acestui produs. Este alcatuit dintr-un material metalic deosebit de rezistent si are in acelasi timp si un aspect impecabil, compact si subtire. Termostatul este reglabil si poate mentine o temperatura constanta intre 20 si 100 grade Celsius;

4. Incalzitor de ceara cuva dubla sau “Doppia Tazza” produs in Italia. Este dotat cu termostat pentru ambele cuve, are la baza un material de calitate si este ideal pentru saloanele de cosmetica unde fluxul de clienti este mare. Pretul este accesibil iar garantia este de 1 an;

5. Incalzitor de ceara ibric pentru o capacitate de 400 ml. Este folosit pentru ceara traditionala sau ceara cu parafina, are la baza aluminiul, este practic si usor de folosit. Nu uita sa-ti cumperi si spatule speciale pentru aplicarea cerii.

Incalzitoare ceara se comanda simplu si rapid online

 

EpilatPRO.ro este un magazin online iar daca ai pus ochii pe incalzitoare ceara din acest magazin poti comanda foarte simplu si comod direct de la tine de acasa. Verifica daca produsul5 modele diferite incalzitoare ceara de la EpilatPRO.ro1este pe stoc, adauga-l in costul tau de cumparaturi, expediaza comanda si asteapta curierul rapid.

Pe langa incalzitoare ceara extrem de practice, durabile si folositoare, EpilatPRO.ro comercializeaza si ceara de care ai nevoie, plus o multime de alte accesorii pentru un epilat impecabil, ca la carte. Viziteaza magazinul online si bucura-te de toate ofertele EpilatPRO.ro special create pentru clientii sai, persoane fizice sau juridice deopotriva.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege incalzitoare ceara de la EpilatPRO.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul online si produsele EpilatPRO.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-128.520 si 0724-128.540 sau trimite un e-mail pe adresa office@epilatpro.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.