Pungi cadou

pungi cadou

pungi cadou

Orice cadou pe care il oferim cuiva drag trebuie sa fie ambalat corespunzator si cea mai buna varianta este folosirea unor pungi cadou. Daca va ocupati cu comercializarea de pungi cadou, puteti sa va adresati pentru o viitoare colaborare, firmei AB Capilac.

Informatii utile despre firma AB Capilac care va ofera pungi cadou

Infiintata in urma cu 15 ani in judetul Cluj, aceasta firma are ca obiect principal de activitate producerea de diverse tipuri de ambalaje, care se pot utiliza pentru a promova cu succes diverse tipuri de produse. Prin perseverenta, seriozitate si profesionalism, firma AB Calipac a reusit sa obtina un loc de top in randul preferintelor clientior din judetul Cluj si nu numai, deoarece firma are colaborari de succes si cu clienti din alte zone ale tarii. Firma lucreaza cu echipamente si utilaje moderne, care asigura performanta si calitate deosebita pentru produsele realizate: imprimare la cald, plastifiere, pliere-lipire, tiparire offset, stantate, embosare. Comenzi sunt onorate in cel mai scurt timp de catre angajatii firmei, care sunt calificati atat pe masini, cat si in productia manuala. Iata deci, cateva motive pentru care puteti avea incredere in firma AB Calipac si sa achizitionati pungi cadou.

Oferta generoasa de produse, include si pungi cadou

AB Calipac va ofera produse are se folosesc cu precadere in domeniul alimentar. De exemplu, puteti cumpara cutii pentru macarons, cutii cadou din carton tare, cutii pentru patiserie, cutii pentru ciocolata, cofetarie, balotins si balloboites. Preturile la care gasiti aceste produse, inclusiv pungi cadou sunt competitive. Daca va doreati de mult timp sa colaborati cu o firma serioasa, in sfarsit ati gasit firma de care aveati nevoie: AB Calipac. Veti constata ca produsele lor sunt de foarte buna calitate.
Aveti nevoie de pungi cadou? Alegeti sa le cumparati de la AB Calipac
AB Calipac va ofera o diversificata gama de culori pentru pungi cadou. Acestea pot fi plastifiate mate ori lucioase, cu snur din bumbac sau cu panglica satinata,cu sau fara fereastra transparenta pentru ca produsul sa poate fi vazut. Puteti sa optati pentru pungi cadou de diverse marimi, in functie de necesitatile pe care le aveti. Modelele pentru pungi cadou pe care le gasiti la AB Calipac sunt deosebite, astfel ca veti gasi cu siguranta produsele preferate. Accesand site-ul abcapilac.ro puteti sa vizualizati modelele de pungi cadou oferite de firma clujeana. In ceea ce priveste livrarea de pungi cadou, aceasta se face prin intermediul unei firme de curierat rapid, iar plata, in momentul in care veti primi coletul.
Datele de contact ale firmei clujene la care gasiti pungi cadou
Firma isi asteapta clientii la sediul sau situat pe strada Orastie, nr 10 din municipiul Cluj Napoca. De asemenea, puteti sa vizitati pagina sa web- abcapilac.ro. Pentru a-i contacta pe reprezentantii sai, aveti la dispozitie mai multe posibilitati: e-mail, fax, telefon sau Facebook. Nu ezitati asadar sa ii contactati pe reprezentantii acestei firme pentru a beneficia de pungi cadou si alte produse de calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata. AB Calipac reprezinta alegerea ideala pentru succesul afacerii dumneavoastra.

admin

admin