Rafturi metalice pentru anvelope

rafturi metalice pentru anvelope

rafturi metalice pentru anvelope

Sistemul de rafturi anvelope e unul extrem de flexibil si in acelasi timp adaptabil, fiind potrivit  in cazul utilizarii in conditii severe care pot sa apara din motive legate pur si simplu de managementul logistic sau  de conditii ce privesc depozitarea si pentru mediile unde este important designul, adicade regula in mediul office.

Combinatia ce  permite o capacitate marita in ceea ce privesc incarcarile ce sunt raportate la greutate redusa,  este ceea ce face din acest sistem unul unic. Flexibilitatea alegerilor facute in functie de adancime  si de inaltimea si latimea rafturilor metalice pentru anvelope  inseamna ca pot sa fie obtinute niste solutii eficiente in ceea ce priveste utilizarea spatiului disponibil, solutii care sa fie customizabile pentru fiecare tip de afacere.

Sistemul de rafturi metalice pentru anvelope e unul flexibil si poate fi usor de asamblat, lucrul acesta inseamnand ca poate fi modificat si reconstruit apoi, conform necesitatilor ce apar.

Toate modulele pot fi asamblate fara sa achizitionam suruburi sau nituri. Specialistii in astfel de rafturi pot sa ajute in ceea ce priveste planificarea si optimizarea logisticii si asamblarii.

Acest sistem de rafturi poate fi combinat si cu  alte tipuri de rafturi utilizate pentru depozitarea produselor cum ar fi paletii, cutiile, arhivele etc. cat si pentru scopul initial, cel de depozitare al  anvelopelor.

Sistemul practic va include totul, pornind de la depozitarea jantelor si ajungand la depozitarea rotilor complete. Acest sistem este dedicat vanzatorilor de anvelope, insa si depozitelor mari, centrelor de distributie, industriei auto s.a.m.d.

Avantajele folosirii rafturilor de anvelope

Fiecare dintre sectiuni este compusa din cadre, din niste capace superioare utilizate pentru montanti, alaturi de placile de baza, folosind cleme de securitate la grinzi si un ghid de instalare care poate sa fie usor de inteles in montaj de care se vor monta rafturile.

Dintre principalele caracteristici ale acestor rafturi de anvelope, importante sunt:

  • greutatea si cadru care au sunt 1500 – 3600 kg;
  • greutatea si nivel care sunt undeva intre 145 – 150 kg;
  • inaltimea rafturilor care e intre 1972 si 5008 mm;
  • lungime rafturilor care variaza undeva intre 600 – 1800 mm;
  • adancimea rafturilor care este intre 320 si 800 mm.

Pentru detaliile ce sunt legate de rafturile acestea, specialistii recomanda sa fie intrebati direct in magazine dar se pot accesa si online.

Produse de profil, comercializate

In magazinele specializate, inclusiv in magazinele pe care le vedem online, sunt comercializate in general cateva dintre aceste categorii de produse.

Mobilier metalic ce este utilizat in cazul vestiarelor metalice adica pentru depozitarea hainelor, pentru cuierele metalice si bancutele de haine, pentru fisierele metalice si dulapurile cat si sistemele de depozitare ale arhivei facute din dulapuri cu usi glisante, unele clasificatoare metalice, deasemenea cabinetele de scule sau bancurile metalice si altele de acest gen.

Cei care sunt interesati pot sa vada astfel de scaune si canapele office, tip directorial sau ergonomice, folosite pentru copii ori profesionale, cat si bancute utile in bucatarie sau bar ori bune pentru relaxare, s.a.m.d.

Se gasesc in comert si rafturi metalice utilizate pentru arhivare si depozitare, cat si rafturi fixe salaturi de cele mobile.

Detalii pe www.racksmetal.ro.

admin

admin