Inst-Nistor ofera service pentru centrale termice!

965f270bab079f621cf4d365db312b7aInst-Nistor ofera service pentru centrale termice si instalatii termice in Bistrita pentru lucrari de reparatii pentru orice model sau piesa componenta. Compania dispune de personal special instruit in domeniu, capabil de a solutiona orice problema care intervine in cadrul acestor tipuri de instalatii. Depistarea problemelor existente si remedierea lor folosind metode performante reprezinta principalul scop al acestor tipuri de servicii. Inst-Nistor reda posibilitatea utilizarii instalatiilor termice si a centralelor termice indiferent de spatiul in cadrul caruia sunt amplasate, fie acestea locuinte personale, spatii industriale, diferite institutii sau cladiri de tip business.

Utilizand cele mai noi metode si tehnologii, echipa Inst-Nistor se ocupa de tot ceea ce presupune o astfel de lucrare pentru a te putea bucura de aceste instalatii. Toate aceste servicii si lucrari sunt efectuate cu promptitudine si eficienta, in cel mai scurt timp si la un raport calitate-pret avantajos. Lucrarile de service centrale termice sunt executate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate disponibile in domeniu.

Service centrale termice de calitate!

Inst-Nistor ofera solutii complete pentru incalzirea oricarui tip de spatiu: de la comercializarea produselor propriu-zise, pana la executia lucrarilor de instalatii cu tot ce implica acestea (montare, punere in functiune etc.), pentru ca beneficiarii sa se bucure pe deplin de caldura in propria locuinta sau locul in care isi desfasoara afacerea. Certificatul de garantie si post-garantie ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de reparatii in situatiile in care instalatiile nu mai functioneaza asa cum trebuie, neavand acelasi randament ca la inceput. Echipa care se va ocupa de eventualele defectiuni, este alcatuita din personal calificat si autorizat, cu o vasta experienta in acest domeniu. Firma asigura service, lucrari de reparatii in cadrul carora este depistata orice defectiune sau problema intalnita in cadrul acestora.

Cu o vasta experienta, echipa Inst-Nistor repara orice instalatie de acest gen, indiferent de tipul si marca acesteia. Parte din solutiile complete si moderne pe care le ofera firma in acest domeniu, reparatiile sunt efectuate conform celor mai inalte standarde de calitate. Personalul calificat al companiei lucreaza cu echipamente performante, dupa ultimele tehnologii aparute pe piata de profil, toate acestea pentru ca tu sa te bucuri de rezultate finale pe masura asteptarilor si centrale termice care functioneaza in conditii optime de siguranta.

Unde gasesti service centrale termice de calitate?

Cu sediul in Bistrita, compania Inst-Nistor activeaza in domeniul constructiilor oferind servicii de instalatii si comercializand produse specifice acestui domeniu: instalatii termice, sanitare sau pe gaz. Acestea sunt ideale atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele industriale sau de tip business, cum ar fi complex de birouri sau diverse showroom-uri. Personalul din cadrul companiei ofera servicii de calitate datorita priceperii si experientei dobandite in domeniu. Ca urmare a acestui lucru, iti sta la dispozitie cu lucrari de montaj, service si consultanta pentru alegerea celui mai potrivit tip de instalatie pentru spatiul in care urmeaza sa fie montat. Pentru informatii suplimentare despre serviciile si produsele oferite si pentru un service de calitate acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Inst-Nistor.

 

Datele de contact ale firmei Inst-Nistor

Adresa firmei: Str. Libertatii, Nr. 49A, Bistrita

Telefon: 0268 234 929

Email: inst2nistor@yahoo.com