Ramele pentru afisaj – o modalitate de a imortaliza un moment in timp

rame pentru afisaj

 

In mod cert fiecare dintre noi are cel putin o rama pentru afisaj in toata locuinta. Fie ca este vorba de o poza draga noua pe care dorim sa o avem in fiecare zi la vedere, fie ca este vorba de un cadou primit de la un prieten drag, prietena de suflet, cele mai frumoase momente sunt imortalizate prin intermediul unei rame pentru afisaj.

 

Ramele pentru afisaj – o moda veche?

Sa se fi invechit oare moda ramelor pentru afisaj? Intr-o era in care tehnologia este in floare, avem tendita sa digitalizam tot ceea ce ne inconjoara. De aceea foarte multe poze, imagini, picturi, sunt imortalizate prin intermediul aparatului de fotografiat sau prin intemediul camerei foto al unui telefon performant si pastrate in memoria unuia dintre aceste doua tipuri de aparate. Mai nou, suntem doar la un click distanta de tot ceea ce inseamna elemente vizuale?

RMS (Retail Management Solutions) este de parere ca moda ramelor pentru afisaj nu se va invechi niciodata. Ceea ce putem vizualiza pe aparatul foto sau pe un telefon, nu este deloc palpabil. Pe cand o poza reprezinta dovada clara a existentei momentului in timp.

Ramele pentru afisaj si plasarea lor in cadrul unei incaperi

Unde putem plasa ramele pentru afisaj? Posibilitatile sunt practic infinite. Fie ca vorbim de un loc de cinste – pe peretele central al unei locuinte, fix in mijlocul acestuia, unde poate fi imediat observat, fie ca vorbim de un loc precum pe noptiera din dormitor, dulapul din sufragerie, etc., ramele pentru afisaj vor atrage intotdeauna atentia.

De unde se pot aproviziona retailerii cu rame pentru afisaj?

Magazinele se aprovizioneaza de obicei cu un numar mare de rame de afisaj de la companii  specializate. RMS (Retail Management Solutions) este o companie de pe piata din Romania ce are ca misiune furnizarea de echipamente calitative la preturi competitive, service post-vanzare pentru toti clientii si distribuitia la nivel national, care include montarea si deservirea tehnica a produselor cumparate. Pe partea de retail, aceasta companie se foloseste de servicii de livrare rapida, precum Fan Courier. Plata produselor se realizeaza prin ramburs; clientii achita produsele achizitionate dupa primirea coletului, nu inaintea sosirii acestuia, beneficiind astfel de un process de schimb echitabil. Pentru cererea de oferte in ceea ce priveste accesoriile pentru magazine si supermarket-uri, compania poate fi contactata telefonic, pe e-mail sau prin completarea unui formular online.

Ramele pentru afisaj reprezinta cu siguranta un obiect interesant. Acestea reprezinta un simbol al imortalizarii unui moment din trecut. Pentru ca nici o poza care este afisata de rama nu poate fi instantanee, vorbim aici doar de timpul trecut. Ramele pentru afisaj pot reprezenta si un cadou deosebit pentru o persoana speciala din viata noastra. Astfel, persoana respectiva isi da seama ca atat de mult am pretuit momentele petrecute impreuna, incat am ales sa imortalizam acele momente pentru totdeauna prin intermediul unei fotografii care a fost asezata intr-o rama deosebita. Ramele pot avea diverse culori, forme, marimi, astfel incat sa se potriveasca personalitatii fiecaruia dintre cei care ofera sau primeste, in functie de situatie.

admin

admin