Remorci transport autoturisme de vanzare, la Centru Anvelope Pneumatica

In unele situatii mai delicate, cand ai nevoie de un echipament puternic, solicita remorci transport autoturisme, de la un Centru Anvelope Pneumatica. Oferta este avantajoasa pentru orice client.

Remorci transport autoturisme – Informatii utile

Pentru livrarea masinilor in conditii optime, solutia consta in remorci transport autoturisme. Le poti solicita de la un Centru Anvelope Pneumatica. De ce tocmai de aici? Intrucat angajatii Centrului detin cunostintele necesare si au experienta in domeniu pentru a solutiona eficient cererile clientilor, asigurandu-le satisfactie maxima.

Pentru a te putea hotari, in cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva remorci transport autoturisme:

– platforma universala. Cu ea pot fi carate ATV-uri, tractorase de taiat iarba, utilaje mici si nu numai;

– Mono AX. Sunt facute din tabla zincata si transporta marfuri usoare;

– transport moto. E gandita special pentru a transporta motociclete. Conditiile optime sunt asigurate de sina de urcare si de ochiurile de fixare;

– remorca izoterma. Cu ajutorul acesteia se pot transporta bagaje. Sasiul e facut din otel galvanizat, astfel ca e foarte rezistent, iar usile din spate au yala si sistem de sigiliu;

– remorca basculabila. Se foloseste in special pentru transportarea materialelor basculabile si a utilajelor de constructii. Daca sunt conditii mai dificile, se poate face bascularea in trei parti.

Acestea sunt cinci tipuri de remorci transport autoturisme pe care le poti inchiria sau achizitiona de la Centru Anvelope Pneumatica. In oferta online vei gasi mult mai multe, impreuna cu informatiile aferente fiecarui model.

 

Caracteristici remorci transport autoturisme

 

Iata prin ce se caracterizeaza remorcile din oferta Centrului:

– structura robusta si sasiu rezistent;

– pneuri noi CARGO;

– carlige cu care se fixeaza bunurile incarcate;

– in sistem pot fi integrate diverse accesorii;

– in cazul remorcii cu sistem de franare exista frana automata la mersul in marsalier etc.

 

Centru Anvelope Pneumatica – Alegerea ideala

 

Dintre toate firmele de pe piata, de ce sa apelezi la Centru Anvelope Pneumatica pentru remorci transport autoturisme? Ei bine, iata cateva motive:

– primesti o solutie personalizata pentru cererea ta;

– ti se pune la dispozitie o gama variata de remorci transport autoturisme;

– angajatii Centrului sunt profesionisti si trateaza orice solicitare cu promptitudine si seriozitate;

– semnezi un parteneriat flexibil, in conditii avantajoase;

– iti indeplinesti sarcinile fara nici un fel de problema etc.

Despre Centru Anvelope Pneumatica

Din oferta acestui Centru Anvelope Pneumatica poti nu doar sa inchiriezi, ci si sa achizitionezi echipamente precum: carlige remorcare, remorci de diverse tipuri (remorca transport, remorci universale, remorci pentru constructii de case, remorci pentru gradinarit), piese de schimb, portbagaje si diverse accesorii.

Oricand ai nevoie de un echipament sau de informatii, ia legatura cu reprezentantii Centrului, sunand la unul din numerele de telefon mentionate mai jos. Indiferent de complexitatea cererii tale, se vor ocupa de ea pana la capat si iti vor oferi solutia optima, personalizata in functie de necesitati si conditii.

Ia legatura cu reprezentantii de la Centru Anvelope Pneumatica si solicita o oferta pentru remorci transport autoturisme. Solutia pusa de ei la dispozitia ta va fi, cu siguranta, cea optima, astfel incat satisfactia iti este garantata.

Date de contact

Adresa: Deva, str. Santuhalm DN7, nr. 30 B

Telefon: 0722.659.807, 0254.210.880