Otel beton de la Presto.ro

otel beton

otel beton

Companiile care comercializeaza otel beton sunt de regula societati comerciale care au capital privat romanesc dar nu numai. Domeniul lor de activitate este de regula acelasi pe tot parcursulor mai multor ani, devenind astfel firme renumite pe piata de profil , activitatea principala fiind comercializarea produselor metalurgice din otel. Diversitatea gamei materialelor pe care le distribuie ii ajuta an de an sa se regaseasca in topul distribuitorilor de profil de pe piata.

Activitatea comerciala a companiilor care fabrica si distribuie otel beton are la baza cceea ce se numeste un stock-ist in mare parte dar are si activittae ca trader de produse fabricate din metal.

Pe intreg parcursul anilor de activitate, managementul firmelor care se respecta au incercat sa raspunda prompt, cu seriozitate si cu profesionalism la orice solicitare care vine din partea clientilor. In ani strinsi ca si experienta companiile incearca ca si celor mai complicate cereri ale clientilor sa se gaseasca solutii cele mai bune din punct de vedere tehnic, de aceea atentia specialistilor este indreptata intotdeauna catre clienti, acestea fiind cei care-i ajutat sa devenim furnizoride succes cu cele mai largi si variate game de produse comercializate, din otel-beton.

Cei mai buni dintre specialisti isi mentin un spectru cat mai larg de clienti, si tot timpul incearca sa onoreze cu profesionalism toate comenzile, fie ele mari sau mici si de regula fara nici un fel de restrictii la cantitate sau valoare, concomitent cu proiecte din multe domenii ale industriilor ca de exemplu constructiile civile, proiectele de infrastructura , proiectele edilitare, ajungand pana la industria grea, cea a constructiei de masini si utilaje.

Viziunea managementului firmelor de succes din aceasta industrie va fi mereu aceea de a veni in intampinarea consumatorilor de metal , punandu-le la dispozitie o gama variata de materiale, onorand comenzilor in cel mult 48 ore de la primirea lor cu precadere in cazul materialelor care se gasesc pe stoc, asigurand serviciile de transport pana la asigurarea service centrelor.

Materiale si procese

Este la fel de importanta calitatea materialelor si a serviciilor oferite, acestea fiind la un nivel foarte ridicat si executandu-se in conformitate cu certificarile ISO obtinute.

Intreg procesul de certificare a avut ca scop sa ajute companiile de profil in procesul de fluidizare a activitatatilor comerciale dar a fost si un proces care sa permita ca in mod constant, orice eroare aparuta din procesul comercial sa fie depistata si in cel mai scurt timp, corectata.

Centrele de prelucrare al otel-betonului

Firmele detin specialisti si puncte de lucru privind prelucrarea si comercializarea otelului beton in multe orase ale tarii, unele din companii detinand inclusiv centre moderne de prelucrare a otelului, centre care au ca scop sa ofere la comanda inclusiv servicii de fasonare otel- beton-ului, de confectionari metalice, precum si subansamble si elemente din otel care sunt executate conform specificatiilor si cerintelor clientilor.

Astfel de centre sunt dotate cu linii automata cu care se executa operatiuni de fasonare otel –beton.

Otelul betonul fasonat poate sa aiba dimensiuni care sa varieze intre Ø 6 si pana la Ø 40 mm dar in acelasi timp pot sa se confectioneze si elemente sudate de catre specialistii din companiile de renume din domeniu.

admin

admin