Reparatii cutii viteze automate

reparatii cutii viteze automate

reparatii cutii viteze automate

Firmele care executa reparatii cutii viteza automate au printre serviciile prestate si reparatii ale convertizoare auto, reparatii de cutii manuale si de cutii automate ale diferitelor tipuri de autoturisme.

Specialistii au experienta si de peste 20 ani in acest domeniu al reparatiilor cutiilor de viteze automate, al celor semi-automate sau hidramate dar si al cutiilor cunoscute ca fiind tip-tronice ori multi-tronice ca  si al celor manuale, ce se pot face la orice model de autovehicul.

Service-urile autorizate si cu renume au colaboratorii de marca si autorizati in acest domeniu, cu precadere intre furnizorii de piese de schimb noi sau second-hand. Specialistii isi trateaza toti clientii nostri cu cea mai mare seriozitate, fara nici o diferenta, indiferent de tipul sau de valoarea pe care o are lucrarea efectuata.

In momentul actual, specialistii de renume se pot lauda cu o gama vasta de clienti multumiti, firmele bien dotate atat din punct de vedere al utilajelor cat si al specialistilor ajungand si la mai mult de 150 de lucrari pe care le pot realiza intr-un an.

Service-urile autorizate pot sa asigure pe langa garantie si service postgarantie si in acelasi timp, asistenta tehnica aferente serviciilor oferite. Orice client poate sa apeleze cu incredere la serviciile specailistilor autorizati pentru efectuarea reparatiilor cutiei de viteze automate a autoturismului propriu.

Servicii acordate de specialisti

Service-urile si specialistii pun la dispozitia clientului o vasta gama de servicii, de piese auto si accesorii precum si de consumabile utilizate pentru reparatii cutii de viteze automate, toate fiind la preturi promotionale dar intotdeauna conform cu normelor europene din acest domeniu. Pentru piesele achizitionate in cadrul serviciilor oferite de servicee-urile autorizate, se  ofera intotdeauna garantie. Deasemenea, atunci cand sunteti interesati puteti sa apelati la specailisti care va stau la dispozitie cu infrmatii despre cum funtioneaza astfel de piese respectiv intreg ansamblul de cutii de viteze maniale dar si automate.

Dintre serviciile oferite de specialisti intr-un service sunt de mentionat reparatiile aferente:

  • cutiilor de viteze automate;
  • cutiilor de viteze care sunt semi-automate;
  • cutiilor de viteze hidramate;
  • cutiilor de viteze tip-tronic sau multi-tronic;
  • cutiilor de viteze manuale;
  • cutiilor volante auto;
  • convertizoarelor de cuplu auto;
  • reconditionari ale cutiilor de viteze de orice tip indiferent de modelul masinii.

Unul dintre serviciile importante oferite de service-uri este acela de reparatii ale cutiilor de viteza automate precum si al celor manualecare au fost demontate la catre alt service.

Daca avem un defect la cutia de viteza, daca in timpul condusului constatam ca se aud sunete ciudate in momentul in care pornim la drum, sau apar alte defectiuni, avem  posibilitatea sa reparam cutia de viteza la specialistii din acest domeniu, facand acest lucru un pret competitiv. Inainte de reparatii de cea ce avem nevoie este codul cutiei de viteza necesar pentru a se putea oferii un pret cat se poate de exact al defectiunii constatate.

Orice detalii legate de posibilele reparatii, pretul pieselor dar si al manoperei in aflati discutand cu specialistii sau consultand site-urile de specialitate cum ar fi si www.reparatiecutieautomata.ro.

admin

admin