Restaurant comuna Eftimie Murgu

restaurant comuna Eftimie Murgu

restaurant comuna Eftimie Murgu

Va numarati printre turistii care ajung sa viziteze zonele superbe din judetul Caras Severin? Sunteti in trecere prin comuna Eftimie Murgu si vreti sa stiti ce posibilitati aveti de a manca la un restaurant o mancare traditionala romaneasca? Daca da, va recomandam sa va opriti pentru cateva ore intr-un loc deosebit. Aici veti ramane incantati de frumusetea locurilor si veti putea savura mancaruri gustoase si delicioase, de la cunoscutul restaurant comuna Eftimie Murgurestaurant Deo. Localnicii stiu deja ca aici mancarea este ca acasa.

Restaurant comuna Eftimie Murgu – mancaruri alese din ingrediente naturale

Acest restaurant comuna Eftimie Murgu este cunoscut in randul localnicilor si al turistilor care ajung aici datorita faptului ca mancarurile oferite sunt foarte gustoase, fiind preparate din ingrediente naturale. Printre mancarurile pe care le puteti savura la restaurantul Deo se numara: salate, fripturi, sarmalute cu smantana, supe, ciorbe, mamaliguta cu smantana si branza etc. In cadrul acestui local lucreaza bucatari foarte priceputi, apreciati de catre clienti datorita mancarurilor foarte bune pe care le prepara. La Restaurantul Deo veti intalni un personal amabil, ospitalier si primitor, care va onora in cel mai scurt timp comenzile dumneavoastra. De asemenea, spatiul este unul primitor, simplu dar prietenos. In ceea ce priveste preturile, acestea sunt pe placul clientilor – convenabile; astfel ca va veti simti in largul dumneavoastra daca veti poposi la acest restaurant comuna Eftimie Murgu.

Restaurant comuna Eftimie Murgu – o alegere inspirata

Dupa o zi  lunga in care ati vizitat obiectivele din zona – morile de vant, cascada Bigar, casa lui Eftimie Murgu, este clar ca si stomacului trebuie sa ii acordati atentia cuvenita. Tocmai de aceea, nu trebuie sa va faceti griji in privinta mancarii, pentru ca la acest restaurant comuna Eftimie Murgu, veti gasi in mod sigur, mancare gustoasa, savuroasa pentru dumneavoastra si cei dragi. Puteti sa vizitati si pagina web a localului – restaurantdeo.ro, prin intermediul caruia puteti afla detalii suplimentare despre restaurant comuna Eftimie Murgu si ce meniu are. Cei care vor sa manance pizza, au de ales intre 10 sortimente, in timp ce iubitorii mancarurilor traditionale pot opta, de exemplu, pentru o portie de carnati de tara, prajiti. Cel mai important este faptul ca la acest restaurant comuna Eftimie Murgu sunteti tratat cu respect si seriozitate, iar mancarea este cu adevarat una delicioasa.

Datele de contact ale acestui restaurant comuna Eftimie Murgu

Acest restaurant comuna Eftimie Murgu se afla localizat in comuna cu acelasi nume din judetul Caras Severin. Programul de functionare al localului este de luni pana sambata intre orele 10.00 si 22.00, iar duminica este inchis. Comenzile pentru pizza sau pentru a programa anumite evenimente pot fi facute prin intermediul a doua numere de telefon: 0355.807.179 sau 0784.020.908 sau trimitand un e-mail la adresa: ovidiudeo@yahoo.com. Atunci cand vreti sa va bucurati de o masa savuroasa, dupa o zi in care ati descoperit frumusetea din zona, popositi la restaurant comuna Eftimie Murgu. Veti ramane impresionati placut si in viitor, daca pasii va vor aduce din nou in aceasta localitate, va veti dori sa reveniti. Alegeti restaurant comuna Eftimie Murgu!

admin

admin