Un restaurant Predeal de nota 10

01c7def0a34229fb337a8d6f62a877f2Te afli in Predeal cu ocazia unei afaceri sau, pur si simplu, pentru ca aici ti-ai dorit sa iti petreci cateva zile de vacanta? Ti-ai dori sa stii un loc unde ai putea sa poposesti pentru a gusta din mancarurile traditionale? E bine, daca esti in catarea unui restaurant Predeal care sa iti puna la dispozitie cele mai calitative servicii si mancaruri speciale te invitam la Restaurant Hanul Domnitorilor.

Restaurant Hanul Domnitorilor, un restaurant Predeal pentru toti turistii

Localitatea Predeal aduna an de an mii de turisti. Motivele pentru care turistii aleg aceasta zona sunt destul de simple. Pesisajele deosebite si varietatea de restaurante, cafenele si baruri iti promit o vacanta de neuitat. Pentru foarte multi turisti care trec prin aceasta zona, un punct de atractie este Restaurant Hanul Domnitorilor. Acest restaurant Predeal ofera servicii de exceptie si te asteapta cu cele mai delicioase si apetisante feluri de macare.

Restaurant Predeal Hanul Domnitorilor aduna aici oameni ce vin din tara, dar si din strainatate. Conditiile oferite si personalul foarte amabil fac echipa buna pentru a cuceri fiecare persoana ce trece pragurile acestuir restaurant. Din 2000 si pana in prezent, Restaurant Hanul Domnitorilor s-a ridicat la inaltimea asteptarilor feicarui client in parte si a foerit de fiecare data doar servicii de o calitate exceptionala. Situat chiar in centrul Predealului, acest restaurant este foarte usor de gasit din orice punct ati veni. Amplasarea sa strategica poate fi punctata ca un alt avantaj pe care il detine acest restaurant Predeal.

O varietate de facilitati la restaurant Predeal Hanul Domnitorilor

Acest restaurant Predeal va asteapta zi de zi de la orele 8.00 la orele 22 cu un meniu foarte variat ce cuprinde peste 300 de preparate. Toate felurile de mancare oferite in cadrul acestui restaurant sunt preparate de bucatari cu experienta si care pun pret pe valorile traditionale. De aici puteti comanda preparate din peste, supe, fripruri si diverse produse de patiserie (clatite, papanasi etc.). Preturile de aici sunt foarte avantajoase, iar gustul este incomparabil. In interiorul restaurantului, mesele si scaunele sunt confectionate din lemn, iar culoarea acestora este maro. Fiecare piesa de mobilier se incadreaza perfect cu designul general al salii, conferin un aspect cu totul si cu totul deosebi. Peretii sunt decorati cu diverse arme de lupta si tablori in care sunt infatisati cei mai importanti domnitori ai tarii. Persoanele care vin din strainatate se arata mereu foarte incantate de modulin care este amenajat acest restaurant Predeal.

Bucate alese si ospitalitate din plin la acest restaurant Predeal

Fie ca sunteti doar in trecere prin localitatea Predeal, fie ca va doriti sa stati aici cateva zile pentru a va petrece vacanta in cel mai frumos mod cu putinta. Aceste restaurant Predeal isi intampina clientii cu cele mai delicioase gustari si cu servicii ireprosabile. Personalul ce lucreaza aici este foare proetenos, iar ambianata este una selecta si eleganta. Cu siguranta iti vei dori sa te intorci in cadrul acestui restaurant Predeal ori de cate ori vei avea ocazia. Pentru mai multe informatii poti contacta acest restaurant prin intermediul numarului de telefon sau poti vizita pagina de faceebook.