Romconex distribuie imprimante de format mare!

4b22df0f58bfc01a7ca882f85866c9d8Daca vrei o imprimanta care sa realizeze printuri de mari dimensiuni, Romconex propune imprimantele de format mare Canon. Acestea sunt utilizate in special in cadrul productiei publicitare in scopul realizarii de bannere si alte produse asemanatoare. Firma dispune de mai multe modele de imprimante de format mare, pentru ca tu sa-l alegi pe cel mai potrivit nevoilor tale. Aceste imprimante de format mare sunt cunoscute si sub numele de plotter. Poti copia, imprima, scana si distribui electronic documente de format mare atat color, cat si alb-negru, pentru aplicatii tehnice si de arta grafica cu ajutorul imprimantelor de format mare. Imprimantele Canon se caracterizeaza prin flexibilitate si precizie efectiva a imprimarii.

Imprimantele specializate de format mare sunt ideale pentru fotografii de mari dimensiuni si expuneri in galeriile de arta, pentru panouri de semnalizare si campanii cu postere de mare impact. Imagini clare, cu nuante intense sunt obtinute cu ajutorul echipamentelor de calitate, iar acestea pot fi obtinute prin intermediul firmei Romconex. Printurile realizate pe imprimantele de format mare Canon sunt rezistente, chiar si pentru mediul exterior. Imprimantele comercializate au un timp scurt de procesare, iar viteza de tiparire este constanta. Printurile obtinute sunt realizate la o calitate superioara. In momentul achizitionarii unei imprimante de format mare, trebuie sa iei in considerare usurinta in utilizare a produsului, optiunile variate ale acestuia si spatiul de instalare. Toate aceste criterii sunt indeplinite de catre imprimantele Canon comercializate de Romconex. Imprimantele de format mare Canon sunt proiectate pentru a furniza rezultate exceptionale printurilor, afiselor, posterelor, acest lucru facand ca finantele investite sa fie foarte repede recuperate. Modelele au un design compact, asigura consumuri mici si ofera printuri rezistente in timp. Desi sunt modele compacte, acestea au caracteristici avansate din punct de vedere hardware si software. Calitatea printurilor, liniile fine si culorile consistente reprezinta un avantaj, iar aparatele pot fi utilizate atat pentru piata tehnica, cat si pentru piata grafica.

Romconex este o companie bucuresteana care are ca obiect de activitate vanzarea si service-ul aparaturii de birou marca Canon. Compania comercializeaza produse, cum ar fi faxuri, scannere, plottere, copiatoare, imprimante, aparate foto, videoproiectoare. Toate produsele oferite au garantie, iar pentru aparatura de birotica distribuita, firma ofera service in perioada de garantie si incheie contracte de abonamente de service post-garantie. Firma Romconex realizeaza toata gama de verificari, intretinere, inlocuire de materiale consumabile, reparatii si inlocuire piese defecte. Produsele oferite sunt de calitate si au un raport calitate-pret avantajos. Firma Romconex iti sta la dispozitie in intervalul orar regasit pe site pentru solutionarea tuturor problemelor legate de aparatura de birou Canon.

Pentru mai multe informatii si detalii tehnice despre produse si, in special, despre imprimantele de format mare, contacteaza echipa de profesionisti Romconex sau acceseaza pagina de internet a firmei. Imprimantele de format mare Canon oferite de Romconex reusesc sa indeplineasca toate exigentele clientilor. Echipa Romconex iti sta la dispozitie cu sfaturi pentru alegerea celui mai potrivit model de imprimanta pentru nevoile tale. Achizitioneaza imprimanta de format mare Canon oferita de Romconex pentru printuri mari si de calitate.

Datele de contact ale firmei Romconex

Adresa firmei: Str. Vlad Dracu, Nr.21-23, Sect. 3, Bucuresti

Telefon: 0722 226 103

Email: office@romconex.ro