Romserv Invest – Viata se vede altfel prin geamurile lor termopanate!

romserv invest

Vreti o izolatie termica buna dar si o izolatie fonica pe masura? Atunci aveti nevoie de un ansamblu alcatuit din geamuri. Un termopan este o fereastra formată din două geamuri de sticlă, între care se introduce aer uscat pentru a asigura o izolare termică eficientă. Termenul vine din limba engleză: “Thermopane”. Cum geamurile termopane nu pretind sa fie aliatele unor anume tamplarii, ele pot fi puse pe tamplarie de aluminiu, tamplarie pvc sau chiar si pe mai pretentioasa si scumpa tamplarie din lemn stratificat. Geamul termopan reprezinta un element foarte important, pentru ca suprafata sticlei ocupa suprafata cea mai mare care vine in contact cu exteriorul.

romserv investCa amanunt istoric, geamul termopan dateaza din 1970, de cand a si fost inventat. 10 ani mai tarziu, in 1980, tot istoria spune ca geamurile termopan au fost duse la noi standarde, deoarece li s-a adaugat geamul Low-E. Sticla Low-E se refera la sticla cu emisivitate redusa. Este proiectata sa reflecte caldura inapoi in cladire pentru a imbunatati coeficientul de transfer termic “Uf”. Pentru cei interesati: valoarea Uf este data de cantitatea de caldura (energie) care se pierde printr-o suprafata de 1 m2, in fiecare secunda, in anumite conditii de temperatura (interioara si exterioara).  Sticla Low-E este neutra in aparenta asa ca se poate folosi atat pentru cladiri rezidentiale cat si pentru cele comerciale.

Sticla low-e se obtine printr-un procedeu numit pulverizare magnetronica, cand se aplica pe una din suprafete un amestec de metale invizibile. Pe romaneste, geamul termopan Low-E izoleaza foarte bine fonic, dar si termic, mult mai bine decat geamul termopan obisnuit. Cum puteti verifica daca geamul dumneavoastra termopan are Low-E? Nmic mai simplu: pe o parte a geamului trebuie sa se recunoasca o pelicula rosiatica (aceasta este depunerea argintata) in dreptul zonei negre, pe cealalta parte fiind sticla float. Este o metoda simpla si la indemana oricui prin care verificati in orice moment tipul geamului.

Pentru ca durata de viata a termopanelor folosite sa fie undeva la 40 de ani, va sfatuim sa cumparati de la firme de prestigiu.

Ce ziceti de Firma Romserv Invest din Dambovita? Va zicem noi: este un important producator de tamplarie pvc si din aluminiu. In gama de produse se regasesc ferestrele, usile, plasele de insecte, glafurile exterioare si interioare.

Daca va doriti cele mai bune sisteme de tamplarie care sa va ofere cele mai bune caracteristici termoizolante dar in acelasi timp sa aiba si un design atragator si elegant, atunci firma Romserv Invest este solutia de care aveti nevoie. In plus aveti posibilitatea de a achizitiona produsele online astfel incat sa evitati umblatul prin magazine.

Alegeti ferestrele din geam termopan cu 3 camere interioare deoarece sunt cea mai buna solutie pentru casa dumneavoastra. Ferestrele din geam termopan asigura o inchidere etansa mentinand astfel o temperatura constanta in incapere. Sistemul comercializate de Romserv Invest se remarca prin aspectul placut, fiabilitate si usurinta in utilizare. Ferestrele sunt alcatuite dintr-un geam termopan de 24 de mm care are un coeficient termic de transfer de 1,4 W/m2K. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro.

Proprietar: Romserv Invest
Ţara: Romania
Judeţ: Dâmbovița
Localitate: Târgoviște
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 59
Telefon: 0245.217.791 | 0731.342.588