Rulouri exterioare, protectie si confort de la KrafTmaNN

jaluzeleexterioareDe ce sa alegi rulouri exterioare pentru locuinta ta? In primul rand, acestea te protejeaza de privirile indiscrete ale trecatorilor, insa-ti ofera si securitate. De asemenea, rulourile exterioare impiedica patrunderea luminii si a caldurii, a prafului si a zapezii si tin departe ploaia si grindina de ferestrele casei tale. In plus, sunt si deosebit de estetice si imprima eleganta si stil locuintei tale.

Rulouri exterioare de la KrafTmaNN sunt modele inteligente ce te apara de intrusi

In materie de rulouri exterioare KrafTmaNN este un producator renumit in Romania care-ti ofera inspre vanzare numai produse de top, realizate la standarde de calitate deosebit de ridicate astfel incat chiar si cele mai exigente cerinte sa fie satisfacute cu brio.

Abordarile KrafTmaNN sunt inovatoare si-ti permit sa economisesti timp si bani. Printre modalitatile de actionare a rulourilor exterioare se numara varianta manuala cu ajutorul unui snur sau al unei panglici, varianta electrica din buton sau telecomanda, varianta electrica dotata cu programare sau cu senzori pentru soare sau vant si varianta electrica cu energie solara.

Modelele sunt inteligente, sigure si confortabile si sunt atent selectionate pentru a oferi clientilor numai produse de calitate superioara.

Top 4 rulouri exterioare de la KrafTmaNN

In functie de nevoia de confort sau de siguranta a familiei tale, KrafTmaNN iti propune mai multe modele de rulouri exterioare:

  1. Rulouri exterioare aplicate. Sunt ideale pentru ferestrele deja montate. In caseta ruloului ai si plasa impotriva insectelor incorporata astfel incat vara poti tine in permanenta geamul geschis fara a-ti fi frica de tantari si muste. Plasa anti-insecte nu obstructioneaza lumina sau aerul. Aceste modele de rulouri permit o foarte buna izolare fonica si termica, iar costurile cu incalzirea pe timpul iernii sunt semnificativ reduse. In plus, vara, rulourile nu permit patrunderea caldurii. KrafTmaNN iti ofera posibilitatea de a alege mai multe nuante in functie de preferinte;
  2. Rulouri exterioare suprapuse. Acest gen de rulouri are un design modern si te protejeaza totodata cu succes impotriva intemperiilor. Prezinta siguranta sporita si la factorii mecanici si-ti ofera si confort. Izolatia termica si fonica este excelenta. Gama cromatica din care poti alege este impresionanta astfel ca le poti adapta oricarui design al cladirii. In timpul verii pastreaza racoarea in locuinta, iar in timpul iernii nu dau voie caldurii sa se piarda;
  3. Rulouri exterioare tencuibile. Aceste rulouri se integreaza la perfectie in fatada cladirii tale. Au si trapa de acces pentru revizii, aceasta poate fi vopsita chiar in culoarea tamplariei. Profilele sunt realizate din aluminiu si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Pot fi perforate sau neperforate. Poti alege intre mai multe variante si culori;
  4. Rulouri exterioare antiefractie. Sunt rulouri electrice si-ti ofera protectie maxima. Sunt produse inovatoare si reprezinta solutia ideala impotriva hotilor imbinand in acelasi timp partea practica cu designul. Sunt durabile, rezistente, iar atmosfera din locuinta ta va fi mai calda si mai relaxata deoarece te vei simti in siguranta in orice moment, fie ziua, fie seara. Produsele sunt testate.

Pentru orice informatii suplimentare despre rulouri exterioare de la KrafTmaNN ia legatura cu echipa companiei!