Servicii hidroizolatii membrane HDPE numai de la Andava ANN Partner

Servicii hidroizolatii membrane HDPE numai de la Andava ANN Partner

Servicii hidroizolatii membrane HDPE numai de la Andava ANN PartnerServicii hidroizolatii membrane HDPE iti sunt oferite cu profesionalism de catre binecunoscuta firma Andava ANN Partner din Ploiesti. Andava ANN Partner executa lucrari de hidroizolatie pentru statiile de epurare, pentru ecologizarea gropilor de gunoi, pentru fundatii de imobile, dar si pentru multe alte domenii unde este nevoie de avantajele membranelor HDPE. Calitatea deosebita a serviciilor oferite de aceasta firma o recomanda cu brio in a o alege partenerul tau de afaceri.

Servicii hidroizolatii membrane HDPE – ce reprezinta acestea?

 

Apa, desi este un element atat de vital pentru omenire, prezenta ei nu este dorita intotdeauna, in unele cazuri fiind chiar daunatoare. Asa este si in cazul fundatiilor unei constructii, peretiilor acestora sau a unor constructii speciale cum sunt statiile de epurare sau o groapa de gunoi. In oricare dintre aceste situatii nu ne dorim in nici un caz sa avem infiltratii in pamant, care apoi pot sa ajunga in panza de apa freatica si, in cele din urma, sa o infesteze cu reziduuri toxice.

Membranele HDPE sunt materiale folosite petru realizarea hidroizolatiilor, izolarea peretilor, pardoselilor, plafoane de cladiri, izolarea verticala a fundatiilor cladirilor si izolarea acoperisurilor.

Membranele HDPE sunt fabricate din polietilena de densitate mare, avand in compozitie polietilena in procent de 97.5%, negru de fum – 2.5% si stabilizatori, care realizeaza o buna protectie la UV si rezistenta la imbatranire.

Aceste membrane sunt fabricate cu grosimi cuprinse intre 0.25 mm si 3 mm, pot fi cu ambele fete netede, cu o fata neteda si una texturata sau ambele fete texturate. Acesti parametrii constructivi ai membranelor le califica pentru realizarea de lucrari de hidroizolatie din cele mai dificile si la obiective unde nu se pot folosi alte materiale.

Servicii hidroizolatii membrane HDPE – domenii de aplicabilitate

 

Hidroizolatia cu membrane HDPE este folosita cu succes la fundatii. Montata intre fundatie si pamant, ea realizeaza o protejare a peretilor impotriva umiditatii si apelor freatice, dar realizeaza si o protectie impotriva deteriorarilor mecanice.

Acest tip de membrana realizeaza si o protejare impotriva ciupercilor, mucegaiurilor si a substantelor chimice care se pot intalni in pamant. Constructia speciala a membranei permite Servicii hidroizolatii membrane HDPE numai de la Andava ANN Partner1realizarea unui sistem de scurgere catre sistemele de drenare si canalizare. Portanta deosebita a membranelor HDPE le face deosebit de utilizate pentru izolarea verticala a peretilor unui imobil aflat in constructie, dar si in renovare. Membrana HDPE este folosita si pentru plafoanele cladirilor, unde realizeaza o protectie suplimentara impotriva umezelii.

Un important domeniu unde acest tip de membrana isi gaseste aplicabilitatea este cel al lucrarii de hidroizolatie a statiilor de epurare si ecologizarea gropilor de gunoi. Apeland la serviciile de hidroizolare cu memebrane HDPE oferite de firma Andava ANN Partner din Ploiesti vei beneficia de o lucrare executata cu un deosebit profesionalism, la preturi de avantajoase pentru tine.

Membranele HDPE sunt rezistente, asigurand o protectie ridicata impotriva infiltratiilor de apa. Profesionistii acestei firme sunt recunoscuti pentru lucrarile executate cu profesionalism, lucrarile fiind de calitate superioara. Colaborand cu firma Andava ANN Partner din Ploiesti vei avea certitudinea unui lucru bine facut, la preturi foarte avantajoase pentru tine.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege servicii hidroizolatii membrane HDPE de la Andava ANN Partner. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Andava ANN Partner? Pentru detalii, suna la numarul 0724-023.200 sau trimite un e-mail pe adresa office@andavapartner.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.