Hidroizolatii terase – protectie impotriva agresiunilor atmosferice

hidroizolatii terase

hidroizolatii terase

Nu cu mult timp in urma terasele erau un oarecare lux. Astazi, terasa a incetat sa mai fie doar un element de decor al cladirii, insa de acum multe cladiri au terase care necesita o impermeabilizare necesara impotriva umezelii, dar de asemenea si de a termoizola apartamentele. Deschise sau sub acoperis, cu pezenta piscinei sau a gradinii ele cu succes rezista sarcinilor functionale. Insa indifirent de designul lor, proiectul de baza trebuia sa contina si lucrari de hidrizolatii terase, ca o aparare principala impotriva efectelor daunatoare ale apei. Prin urmare hidroizolarea terasei, impreuna cu un sistem bine organizat de drenaj (indepartarea rapida a apei de la baza terasei) sunt conditiile de baza pentru protectia impotriva agresiunilor atmosferice.

Necesitatea in hidroizolatii terase

Conditiile meteorologice nefavorabile pot distruge structura terasei. Prin urmare orice terasa necesita lucrari de hidroizolatii terase de inalta calitate. Gratie materialelor si tehnologiilor alese in mod corespunzator se poate asigura siguranta si confortul pentru orice timp al anului. Daca vom lasa in voia soartei acest lucru, atunci dupa o perioada de timp va aparea mucegaiul si atacul insectelor, care vor duce la slabirea fiabilitatii terasei si ea va incepe sa se prabuseasca. Comparativ cu un balcon, terasa este cu mult mai vizibila din strada si de acea este important ca aspectul ei sa fie atragator

Materiale de calitate in hidroizolatii terase

Terasa este un elemen arhitectural al casei, care completeaza aspectul ei si face mai confortabila viata locatarilor. Este esential ca in lucrarile de hidroizolatii terase sa folosim materiale moderne de calitate, rezistente la intemperii si sa consolideze rezistenta structurala a terasei. Selectia materialului pentru hidroizolare se bazeaza in principal pe baza materiala a terasei si conditiile de utilizare prevazute. Materialele utilizate in prezent pentru aceste lucrari permit de a crea o hidroizolare perfecta pe suprafete de o configuratie complicata. Lucrarile de hidroizlatie pot fi executate la terase circulabile, necirculabile, ranversate, gradini suspendate.

Compania MINCON va garanteaza sisteme hidroizolante garantate in concordanta cu normativele si recomandarile producatorilor. Acordam o mare atentie supravegherii indeaproape a lucrarilor pentru a asigura un montaj corect al sistemelor de hidroizolatie. Putem face lucrari atat cu membrane bituminoase cat si cu membrane de tip pvc, tpo, fpo. Va ajutam sa alegeti singuri tipul de material potrivit in functie de configuratie si buget.

Hidroizolatii terase cu MINCON

Un colectiv tanar si dinamic vine in intampinarea cereii d-voastra legata de executia lucrarilor profesionale de hidroizolatii terase. Principalul domeniu de activitate a companiei sunt lucrarile de hidroizolatii executate cu maxim profesionalism in conformitate cu cele mai noi standarte de calitate, respectand totodata mediul inconjurator. Calificarea tehnica a specialistilor raspunde celor mai exigente solicitari ale clientilor.

Echipa noastra va pune la dispozitie experienta acumulata, si raspunde cu promtitudine, seriozitate, si profesionalism tuturor solicitarilor primite de la d-voastra. Executam lucrari de hidroizolatii folosind materiale de calitate importate de la producatori din Italia, Germania si Franta. Noi am inteles ca una din provocarile majore pentru designeri, ingineri si firme de constructii este de aproteja cladirile de efectele daunatoare a apei.

admin

admin