Sevicii de amenajare spatii verzi Timisoara, doar prin Coman Spatii Verzi

0a9bcae6233194c1085c73c27854ca6dSpatiile verzi au un rol foarte important si estetic pentru toata lumea, reprezentand o sursa de sanatate ,relaxare, protejand mediul inconjurator. Avantajele spatiilor verzi sunt multiple, si anume: sunt ecologice, sociale si economice ( creaza o imagine frumoasa a centrelor urbane, atrag investitori, etc).

Daca ai nevoie de servicii amenajare spatii verzi Timisoara, apeleaza cu incredere la Coman Spatii Verzi. Spatiile verzi care sunt intretinute corespunzator, pot contribui la dezvoltarea turismului, atrang in acest fel tot mai mult vizitatori.

Asadar, toti cei care locuiesc in Timisoara pot apela cu incredere la serviciul amenajare spatii verzi pus la dispozitie de catre Coman Spatii Verzi.

Ce inseamna serviciul amenajare spatii verzi Timisoara, de la Coman Spatii Verzi?

Serviciul de amenajare spatii verzi Timisoara presupune urmatoarele:

  • intretinerea gazonului ( tundere cu masini profesionale, aerare, fertilizare, tavalugire).  Taierea gazonului periodic este foarte important, deoacere in acest fel se va indesi. Vara este indicat ca taierea gazonului sa nu se realizeze des, lungimea acestuia facand fata cu bine secetei. Udarea gazonul este un factor esential, acestea depinzand de umidatatea aerului si de temperatura. Pentru a avea un gazon si frumos, trebuie indepartata periodic iarba uscata.
  •  intretinerea plantelor cu tratamente fitosanitare si cosmetizare
  • intrenirea pomilor fructiferi, arbustilor dar si a arborilor, tratarea arborilor impotriva daunatorilor
  • Coman Spatii Verzi se ocupa si de mentinerea sistemelor de irigat. In cazul in care aceste sisteme prezinta defectiuni, compania va inlocui piesele uzate, acest lucru putand fi posibil in functie de sezon
  • taierea buruienilor – indepartarea buruienilor este esentiala
  • lucrari de intretinere ( deszapezire, taierea copacilor sau curatarea iazurilor sau a terenurilor)

In functie de natura proprietatii, spatiile verzi se in impart in doua categorii:  publice, si aici avem scuaruri, parcuri, s.a ori private: spatii aflate in proprietatea cuiva.  Asadar, daca vrei sa apelezi la servicii de amenajare spatii verzi indiferent din ce categorie fac parte acestea, ar fi bine sa apelezi la o compania specializata in domeniu, care sa aiba experienta necesara, iar o astfel de companie care sa indplineasca toate aceste conditii, este Coman Spatii Verzi.

Coman Spatii Verzi – serviciu amenajare spatii verzi Timisoara, de inalta calitate!

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Coman Spatii Verzi vine in intampinarea clientilor cu servicii de amenajare spatii verzi Timisoara, amenajari florale pentru spatii interioare, intretinerea plantelor, realizarea designurilor florale in functie de enumite evenimente ( nunti, botezuri, conferinte, etc),  realizarea decorurilor ambientale. Datorita experientei acumulate in acest domeniu si certificatele obtinute, Coman Spatii Verzi va oferi intotdeauna servivii de inalta calitate.

Coman Spatii Verzi se ocupa de comercializarea arborilor, arbustilor, plantelor anuale si perene, pomi fructiferi si ornamentali, samanta gazon, gazon rulou, gard viu, ghivece si accesorii pentru gradina, cascade, arteziene,  iazuri, fantani ornamentale, statui, piatra feliata naturala ( lespezi), butasi ( trandafiri, zmeura, vie, mure si coacaze).

Daca doresti sa beneficiezi  de servicii de inalta calitate din acest domeniu, alege serviciul amenajare spatii verzi Timisoara, la preturi avantajoase, accesand pagina web www.coman-spatiiverzi.ro . Pentru informatii suplimentare contacteaza reprezentatii  0747 770 681.  Acestia vor raspunde mereu cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite din partea oricarui client.