Gradinita particulara Bucuresti

academia strumfilorDesi numarul de nasteri in tara noastra este unul scazut, in fiecare an, parintii se confrunta cu situatia neplacuta de a nu avea unde sa isi inscrie copiii la gradinita. Fie ca nu mai sunt locuri, fie ca taxele sunt prea mari sau pentru ca acestea sunt situate foarte departe de serviciu sau locuinta, parintii gasesc cu greu un loc la o gradinita. Aceasta situatie este intalnita peste tot in tara, din pacate. Daca si dumneavoastra cautati o gradinita particulara Bucuresti in cadrul careia sa se puna accentul pe educatia copiilor si pe stimularea acestora prin activitati diverse, iata ca in sfarsit ati gasit una potrivita- Academia Strumfilor.

Vreti sa stiti mai multe despre aceasta gradinita particulara Bucuresti?

Situata in sectorul 1, aceasta gradinita particulara Bucuresti vine in intampinarea parintilor si a copiilor lor cu o oferta educationala foarte bine pusa la punct, avizata de reprezentantii Ministerului Educatiei si Cercetarii. Copii gasesc aici spatii de joaca incapatoare, moderne, dotate in functie de varsta lor, cu jucarii noi si sigure, care nu ii pot rani si nu pot fi ingerate, rechizite moderne, adaptate grupei la care sunt inscrisi. De asemenea, la Academia Strumfilor prichindeii dumneavoastra pot manca intr-o sala de mese curata, ingrijita si dotata corespunzator. Alimentele servite aici sunt pregatite cu grija de persoane calificate, si sunt avizate de Directia Sanitar Veterinara. In timpul sezonului cald, cei mici se pot juca si in aer liber, in spatiul exterior de joaca special amenajat, fiind supravegheati in permanenta. Iata deci ca, alegand sa va inscrieti copiii la aceasta gradinita particulara Bucuresti, luati o decizie foarte buna si inspirata.

Tarifele practicate la aceasta gradinita particulara Bucuresti

Chiar daca ne este mai greu sa recunoastem, alegerea gradinitei la care dorim sa ne inscriem copiii este conditionata si de suma de bani pe care trebuie sa o alocam lunar. Tarifele lunare propuse de cei de la Academia Strumfilor sunt diferentiate in functie de numarul de ore pe care cei mici il petrec la gradinita particulara Bucuresti, Academia Strumfilor. Astfel:

1. intervalul orar 07.30-13.00- 800 de lei/luna

2. intervalul orar 07.30-17.30- 1000 de lei/luna

3. intervalul orar 07.30-18.30- 1100 de lei/luna

4. intervalul orar 07.30-20.00- 1200 de lei/luna

Chiar daca programul dumneavoastra la serviciu este unul foarte incarcat, puteti sa va lasati copilul in grija personalului specializat si calificat de la Academia Strumfilor.

Academia Strumfilor- o gradinita particulara Bucuresti exact asa cum merita copiii dumneavoastra

In primii ani de viata, educatia este foarte importanta pentru cei mici. Mergand la gradinita, cei mici isi dezvolta limbajul, capacitatea de a relationa cu cei din jur, invata sa devina responsabili, au ocazia sa isi descopere anumite aptitudini si de asemenea, pot participa la numeroase activitati extra-curriculare. Tocmai de aceea, se impune inscrierea copiilor la gradinita. Alegeti Academia Strumfilor, o gradinita particulara Bucuresti in care copiii sunt pe primul plan in fiecare zi si veti contribui substantial la dezvoltarea acestora. Oferta educationala propusa de reprezentantii acesteia este una atractiva, demna de luat in considerare, care imbina jocul cu invatarea de noi cunostinte.