Siguranta prin sisteme de securitate

066a84331b16f4bd86228b0df9b6e950Traim in era tehnologiei, iar nevoia de siguranta a transformat modalitatile in care asiguram protectia casei si a celor dragi. Daca in trecut, cainii si clopotelul de la usa erau singurele metode a opri infractorii, in zilele noastre, tehnologia implicata in dezvoltarea si fabricarea de sisteme de securitate a dus acest domeniu la noi niveluri. Astfel, Anteo Active Concept reuseste sa va ofere cele mai bune solutii de siguranta caminului impotriva diferitilor factori de pericol. In cadrul acestui articol vom analiza acesti factori de pericol si cum puteti sa ii evitati. Ca si exemplu vom lua o casa cu un etaj in care locuieste o familie tanara cu 2 copii mici. Acestia, au reusit sa stranga cateva bunuri de valoare, iar din dorinta de a oferi siguranta celor dragi dar si pentru a-si proteja bunurile vor analiza toti factorii de pericol pentru casa lor.

Sisteme de securitate de preventie

Incendiile sunt un factor real de pericol, in Bucuresti nu exista zi fara un astfel de incident. Desi numarul de astfel de cazuri este in crestere, proprietarii de case si firme inca nu considera necesara prezenta unor sisteme de securitate anti-incendiu. Insa familia din exemplul nostru au consultat echipa noastra de experti si au ales un sistem anti-incendiu ce nu numai ca da alarma in acest caz, aceste sisteme de securitate pot trimite si un mesaj de alerta fie autoritatilor, familiei sau agentiei de paza si protectie cu care familia a semnat contractul.

Hotii sunt iarasi un element de risc. Chiar si in cazul in care acestia nu reusesc sa gaseasca lucrurile de valoare din casa, acestia devasteaza camerele in cautarea bunurilor. Asadar, fara existenta unor sisteme de securitate anti-efractie, pagube vor exista chiar si in conditiile in care nu reusesc sa fure bijuteriile sau alte bunuri valoroase. Pentru a opri astfel de situatii, familia noastra a montat in holurile si zonele de acces mai multi senzori de prezenta, iar la usi si geamuri au instalat senzori anti-efractie pentru a preveni orice tentativa de furt. Toti acesti senzori sunt conectati la o centrala care este echipata atat cu sistem triplu de alimentare, retea 220V, panou solar si acumulator, dar si cu modul GSM. Astfel,  indiferent de situatie, sistemul de anti-efractie va functiona.

Sisteme de securitate de monitorizare

Insa, cum familia noastra are si o curte mai generoasa, aceasta este o invitatie pentru persoanele rau-voite ce ar fi tentate de inaltimea redusa a gardului pentru a fura bunuri din autoturismul familiei. Insa, datorita consilierilor specializati in sisteme de securitate de la Anteo, familia a optat si pentru instalarea unui sistem de supraveghere video infra-rosu pentru a spori gradul de siguranta.

In concluzie, putem spune ca familia noastra, cu o investitie de cateva mii de lei a reusit sa previna pierderi inzecite sau chiar si mai mult. Totul fiind posibil doar prin optarea pentru cele mai performante sisteme de securitate. Intra si tu in familia celor intelepti, care stiu ca preventia este mai eficienta, si viziteaza-ne pe siteul www.anteo.ro pentru a afla mai multe despre cum poti avea parte de siguranta.