Simba’s Group ofera kit-uri pentru transfer motorina!

607570e7bab584a9f54eaa47eee36465Pentru a rezolva orice problema, Simba’s Group iti ofera un kit de transfer de motorina. Ca sa nu cumperi piese separate, firma Simba’s Group iti ofera intr-un singur produs toate componentele de care ai nevoie pentru o distributie de calitate a combustibilului. Consulta oferta firmei pentru a gasi produsul de care ai nevoie pentru stocarea si transferul de combustibil. In plus, firma iti ofera consultanta pentru a alege produsele potrivite pentru nevoile tale. Compania Simba’s Group livreaza kit-urile de transfer de motorina si alti combustibili, in toate localitatile tarii. Firma pune la dispozitie kit-uri de transfer de motorina la cele mai avantajoase preturi. Aceste produse oferite de Simba’s Group sunt menite sa iti usureze munca si provin de la cunoscuti producatori din domeniu.

Un kit de transfer de motorina contine in primul rand pompa de transfer, cu diverse debite de livrare. Pompele de transfer reprezinta solutii economice si moderne pentru sectorul privat al distributiei motorinei. Produse compacte si usor de utilizat, pompele de transfer pot fi utilizate pentru umplerea unor recipienti mobili. Acest kit mai contine pistolul cu furtun si filtru, sorbul, racordul de conectare si intrerupatorul on/off. Pistolul cu furtun este caracterizat prin eficienta bazata pe o mica rezistenta la curgerea lichidului, constructie simpla si robusta. Pistoletul poate fi utilizat in diferite conditii de lucru. Pompa se alimenteaza de la o tensiune de 12 sau 24V, iar in functie de model se livreaza la kit si siguranta, cablu si clesti. Accesoriile aditionale pot fi filtrul de impuritati cu cartus de schimb, contoarele, pistoalele automate si manusile. Modelele Piusi Box au toate elementele asezate in cutie de plastic usor de manipulat si transportat. Pe langa serviciul de livrare, firma ofera si suport tehnic permanent, prin echipa de call center care si-a format-o. Produsele achizitionate de la Simba’s Group sunt insotite de accesoriile necesare si manual de instructiuni pentru a le putea folosi in cele mai bune conditii.

Simba’s Group este o companie infiintata in Pascani, judetul Iasi, care comercializeaza diferite tipuri de rezervoare pentru combustibili, precum si accesorii pentru acestea. Livrarea produselor de stocare si distributie de carburanti are loc in toata Romania. Rezervoarele de combustibil si celelalte produse utilizate in domeniul stocarii sunt destinate atat consumului privat, cat si celui public. Compania comercializeaza echipamente de volume mari, fabricate din materiale care prezinta o durabilitate mare, rezistente la caracteristicile de mediu si factorii mecanici. Preturile la rezervoare fixe si portabile, pompe de transfer si de combustibil, pistolete, indicatoare de nivel, debitmetre si aditivi sunt extrem de competitive, iar produsele sunt dintre cele mai bune.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite de Simba’s Group, precum si pentru consultanta in alegerea celor mai potrivite produse, echipa de specialisti a firmei iti stau oricand la dispozitie. Pe pagina de internet a companiei vei gasi imagini si detalii tehnice ale produselor. Comenzile se pot realiza telefonic sau prin formularul de comanda pus la dispozitie pe site-ul oficial al firmei. Achizitioneaza kit-ul pentru transferul motorinei oferit de Simba’s Group la un pret avantajos pentru transferul de combustibil.

Datele de contact ale firmei Simba’s Group

Adresa firmei: Str. Mihai Eminescu, Bl. B20, Pascani, Iasi

Telefon: 0722 752 840