Sisteme de supraveghere video

sisteme de supraveghere video

sisteme de supraveghere video

In industri de profil se gasesc multe tipuri de sisteme de supraveghere video, dintre acestea , sistemul de supraveghere pentru exterior cu 4 camere video fiind unul cautat de catre clienti.

Sistemul de supraveghere pentru exterior , avand 4 camere de supraveghere video tip AHD Acvil AHD-EF30-720P, este un sistem recomandat de specialisti pentru magazine, depozite sau magazii, dar e util si pentru supravegherea caselor sau birourilor. Acest sistem este compus dintr-un DVR Stand alone AHD care are 4 canale video de pe care se transmite live atat pe internet cat si pe telefonul mobil, are deasemeni 4 camere video de exterior de tip AHD Acvil AHD-EF30-720P respectiv cu rezolutie inalta care ajunge la 1.0 Megapixel si sistem de supraveghere in infrarosu pentru supravegherea pe timp de noapte pana la o distanta de 30 metri. Camerele de supraveghere dispun de un suport reglabil care are fixare rapida pe perete. Sistemul de supraveghere are si 4 alimentatoare de cate 12V- 1A, la camerele de supraveghere, iar cablurile video care sunt gata mufate, pot sa se achizitioneze si separat conform distantelor de la fiecare obiectiv.

Camerele de supraveghere ADH:

Din componenta acestor camere fac parte:

 • Patru camer de supraveghere pentru exterior de tip AHD ACVIL – AHD-EF30-720P;
 • Un senzor de 1/4 inch CMOS;
 • rezolutie video de 1.0 Megapixel -720p;
 • un procesor de tip Omni Vision 9712 plus next chip-2431H;
 • o lentila fixa de 3.6 mm;
 • Sensibilitate de 0,01 Lux la F2.0;
 • temperatura de functionare pornind de la -20 grade pana la + 60 grade Celsius;
 • un grad de protectie carcasa avand IP66 – respectiv o carcasa rezistenta la intemperii si praf avand si o instalare usoara la exterior;
 • cinci Led-uri IR x 24 pcs;
 • un nivel de umiditate de pana la 95% , fara condensare;
 • alimentare de DC12V;
 • distanta iluminator – IR de 30 m.

Suport tehnic

Firmele de specialitate, avand vechime in comercializarea sistemelor de supraveghere video oferă clienților lor suportul tehnic precum și consultanță de specialitate pentru a se asigura ca vor alege clientii sistemul cel mai potrivit nevoilor lor. Suportul tehnic se poate oferi fie prin telefon fie prin email si este acordat de consultanții de vânzări sau, atunci cand e cazul este asigurata de către departamentul tehnic.

Suportul tehnic ce este oferit de catre specialisti constă de regula în ajutarea și in sprijinirea nevoilor clienților in procesul de identificare al produselor celor mai potrivite din punct de vedere tehnic pentru asigurarea unei supravegheri eficiente , dar sprijunul specialistilor poate merge si catre verificare compatibilitatii produselor ce urmeaza sa fie cumparate cu altele deja existente.

Deseamenea, specialistii incearca să găsească soluțiile tehnice cele mai potrivite conform cerințelor dar și a nevoilor clienților, ajutandu-i astfel să configureze sisteme de securitate complexe în vederea achiziționarii acestora, dar si pentru a identifica si rezolva erorile care pot sa apara la programare si instalare.

De regula, prin telefon sau e-mail nu se acorda acest suport tehnic si asta doar pentru ca este aproape imposibil in cazul instalarii, al configurarii și al programarea acestor sisteme de securitate.

admin

admin