Sisteme solare stradale eficiente de la Solar Watts

Iluminatul stradal este destinat obtinerii unor parametri luminotehnici pe suprafata utila a cailor de circulatie impusi de normele aflate in vigoare, de aceea este recomandat ca in momentul alegerii unor sisteme solare stradale, sa se acorde o atentie deosebita caracteristicilor tehnice ale acestora si nu numai.

Importanta acestor sisteme solare stradale

Sistemele solare stradale ajuta la obtinerea unui iluminat exterior optim, cu atat mai mult cu cat acesta are multiple implicatii in viata cotidiana, avand rolul de a asigura orientarea si circulatia in siguranta pe timp de noapte a pietonilor si vehiculelor, precum si rolul de a asigura un mediu ambiant corespunzator in orele de timp fara lumina naturala. Iluminatul urban indeplineste o serie de conditii: fiziologice, de siguranta a circulatiei, de norme tehnice, utilizarea rationala a energiei electrice, diminuarea cheltuielilor anuale de intretinere, reducerea costurilor investitiei, de estetica arhitectonica, etc. Asadar, sistemele solare stradale sunt extrem de importante tocmai datorita rolului pe care il au: acela de a ilumina spatiile exterioare.

Solar Watts comercializeaza sisteme solare stradale performante

sisteme solare stradale

Aceste produse au un caracter unicat pe piata din Romania, fiind fabricate in raport cu standardele internationale. Ele detin un sistem complex si compact: lampa stradala cu led + panou fotovoltaic + acumulator Li-ion + controler inteligent pentru zi/noapte + senzor de detectare umana. Sistemele solare stradale furnizate nu emit niciun fel de lumina orbitoare si nu provoaca oboseala vizuala, neexistand pericolul provocarii vreunui accident din aceaste cauze. Aceste sisteme transforma condusul autovehiculelor intr-o operatiune mult mai sigura si mai facila, atat pe autostrazi, cat si in zone pustii, indiferent de conditiile meteorologice existente.

Sistemele solare stradale utilizeaza energia solara pentru producerea energiei electrice, ceea ce inseamna zero costuri din acest punct de vedere, dar si din punctul de vedere al lucrarilor de mentenanta care sunt inexistente. Aceste produse reprezinta alegerea ideala pentru iluminarea publica avand in vedere fiabilitatea si performanta de care dau dovada. Grija fata de mediu nu este nici ea eliminata, acestea fiind produse ecologice ce reduc poluarea cu CO2. Sistemele solare stradale disponibile in stocul nostru detin aprobarea din partea CE si ROHS, calitatea fiind astfel o caracteristica pentru care nu trebuie sa va faceti probleme. Sunt solide, rezistente la socuri, vibratii si temperaturi scazute, avand incorporate led-uri cu o durata de viata indelungata (50 000 de ore). Functionarea este optima chiar si in zilele ploioase sau innorate. Pornirea se face automat, fara intarziere. Beneficiaza de un sistem de protectie impotriva scurtcircuitului si a suprasarcinii, precum si de un senzor de detectare umana.

Se pot utiliza intr-o multitudine de aplicatii, precum: parcari, garaje, curti personale, alei, strazi, autostrazi, parcuri publice, terminale de aeroporturi, etc, fiind capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Daca sunteti in cautarea unor solutii optime pentru iluminarea spatiilor exterioare publice sau private, va recomandam cu incredere sistemele solare stradale, precum si celelalte produse comercializate de catre societatea Solar Watts la un raport excelent calitate-pret.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii nostri care vor fi bucurosi sa indeplineasca in timp real solicitarile fiecaruia dintre voi.