Snagov Prod – Cosuri de rachita intr-o multitudine de forme si utilizari!

cosuri de rachitaAceia dintre dumneavoastra care ati fost cel putin o data la tara, la bunici, prieteni sau pur si simplu ati vizitat asezari rurale deosebite, ati avut ocazia sa intrati in contact cu mai multe produse traditionale. Printre multe dintre acestea, intamplarea sau nevoia v-a facut sa descoperiti frumusetea traditiei cosurilor si a produselor din rachita. In ceea ce priveste cosurile, acestea erau acele obiecte care se utilizau in agricultura sau pentru transportul obiectelor grele datorita soliditatii lor. Cosurile din rachita vin in numeroase variante, de la cele cu sau fara maner, impletite dintr-o singura specie de salcie sau mai multe, imbinate, in culoare naturala sau vopsite. In cazul in care aveti nevoie de astfel de cosuri de rachita, produse deosebite ca valoare calitativa si estetica, firma Snagov Prod din Nuci (Sat Moara Micsunesti) va propune o gama extrem de diversificata.

Cosuri de rachita, produse utilizate atat in activitati casnice cat si ca obiecte de artizanat!

Daca va intrebati bunicii sau parinti care au copilarit pe ulitele satelor, veti afla ca in urma cu ani si ani de zile cosurile de nuiele de rachita erau foarte solide, impletite din nuiele groase si se utilizau frecvent in agricultura sau la transportarea obiectelor grele. Fie ca le umpleau cu legume (rosii, castraveti, gogosari, ceapa, fasole, ridichi, varza, vinete etc), fructe (mere, pere, struguri, nuci, piersici, prune etc) sau alte produse din gradina sau vie, bunicii si parintii nostri puneau mare pret pe aceste cosuri de rachita.

Desi vorbim la trecut, aceste cosuri de nuiele inca mai exista in multe dintre gospodariile celor care locuiesc la tara. In paralel cu asta insa, astazi ele au devenit si obiecte de artizanat, pastrandu-si si functiile anterioare, dar fiind folosite si ca recipiente practice in depozitarea lemnelor, a produselor de panificatie, a florilor, a dulciurilor si multor altor produse.

Modelele de cosuri de rachita oferite de Snagov Prod!

Snagov Prod are in stoc o multitudine de modele de cosuri de rachita, cu o multitudine de posibilitati de utilizare. Totodata, firma comercializeaza atat modele de cosuri de rachita standard, dar va ofera si posibilitatea de a le personaliza in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra, cu dungi de rachita de alta culoare, coronite impletite sau alte elemente.

Printre modelele cele mai populare de cosuri de rachita se remarca cele impletite de mana. In diverse dimensiuni si culori, acestea sunt ideale pentru pastrarea fructelor, a unor obiecte decorative si a multor alte produse. Ele sunt alcatuite din rachita rosie, verde sau rachita americana, sunt usor de transportat datorita texturii nuielelor care sunt fierte si decojite in prealabil. Acestea pot avea toarta/toarte, in functie de utilizarea pe care le-o veti da.

De cele mai multe ori, mamele noastre au mari probleme cu extrem de rigidele si sensibilele cosuri de haine din plastic. Pentru un cos de rufe, mai durabil si mai aspectuos fata de un cos din plastic, va invitam sa studiati oferta de cosuri din rachita a companiei Snagov Prod. Un cos de plastic se crapa foarte usor, pe cand rezistenta cosului din rachita a fost dovedita in timp. Cu siguranta ca mamele dumneavoastra vor aprecia cadoul.

Apropo de cadouri, firma Snagov Prod s-a gandit la fiecare dintre dumneavoastra si doreste sa va ajute sa va impresionati prietenii, pe cei dragi sau de ce nu, clientii, cu cosurile pentru cadouri din rachita realizate de catre mestesugarii companiei. Acestea reprezinta o metoda ingenioasa de a oferi daruri, cosuri care, ulterior, se pot folosi pentru depozitarea diferitelor obiecte.

Pe langa aceste produse enumerate anterior, oferta Snagov Prod mai include mobilierul din rachita, rafturile pentru depozitare, suporturile pentru flori, dar si multe altele.

Date de contact:

SC.  SNAGOV PROD S.R.L.

Persoana de contact: Ganea Petre – Director Tel: 004 0723 548 684

Ganea Adriana – Administrator Tel: 004 074 5024 301

Tel fix: 004 021 269 6005 Fax: 004 021 269 6005

E-mail: aganea@yahoo.com

Articol oferit de 2biz.ro!